מנור סולומון יצא לפגרת הנבחרות עם תחרות מחודשת על מקומו בהרכב ווסטהאם. במשחקו השני של סקוט פארקר על הקווים, המאמן החדש השאיר את הישראלי על הספסל והעניק לאדווין אוסטבו את המקום באגף שמאל. סולומון נכנס במהלך המחצית השנייה, אך לא הצליח לסייע לקבוצתו להימנע מהפסד חוץ 2:1 לבלקבורן הערב (שבת).
פארקר ביצע ארבעה שינויים בהרכב שפתח ב־3:3 מול קרדיף ביום רביעי. לצד סולומון, גם מוראטו, סונגוטו מגאסה וטאטי קסטיאנוס ירדו לספסל. במקומם פתחו אוסטבו, עזרא מאיירס, מוחמדו קאנטה וג'ואל פירו.
באתר הרשמי של ווסטהאם הסבירו כי ארבעת השחקנים שנכנסו להרכב קיבלו את ההזדמנות בעקבות השפעתם החיובית כמחליפים מול קרדיף, במשחק שבו הפטישים חזרו מפיגור 3:0 ל־3:3. אוסטבו, שהחליף אז את סולומון, קיבל הפעם את חולצת ההרכב.
המתחרה של הישראלי זכה גם למחמאות על הופעתו מול בלקבורן. באתר האוהדים Claret & Hugh כתבו בסיכום המשחק כי אוסטבו הרשים במשך כשעה והשקיע מאמץ רב לפני שהוחלף.
״אנחנו חייבים לעשות הרבה יותר"
בסיום העביר הקפטן ג׳רוד בואן מסר של לקיחת אחריות. ״אנחנו חייבים לעשות הרבה יותר כסגל שחקנים״, אמר בתגובה שפורסמה באתר הרשמי של המועדון. הפטישים נותרו ללא ניצחון בארבעת משחקי הליגה האחרונים, ופארקר סיים את שני משחקיו הראשונים בתפקיד עם נקודה אחת משש אפשריות.
עבור סולומון, המשחק הבא יהיה הזדמנות לנסות לחזור להרכב. ההחלטה הערב והמחמאות לאוסטבו ממחישות את התחרות באגף, אם כי מוקדם לקבוע כיצד תיראה חלוקת הדקות לאורך זמן תחת המאמן החדש.


