דיווח דרמטי: ליונל מסי "קרוב מאי פעם" לחזור לארגנטינה

בתקשורת הארגנטינאית נטען כי ניואל'ס אולד בויס כבר פתחה במגעים עם אינטר מיאמי בניסיון להחזיר את הכוכב בינואר 2027 • פבריציו רומאנו הציג תמונה הפוכה לחלוטין: "אין משא ומתן, מסי רוצה להישאר עד 2028"

ליונל מסי וילדיו , AFP
ליונל מסי וילדיו | צילום: AFP

 בארגנטינה התעוררה ביממה האחרונה סערה בעקבות דיווחים שלפיהם ליונל מסי עשוי לחזור לניואל'ס אולד בויס, המועדון שבו גדל בעיר הולדתו רוסאריו, כבר בינואר 2027. אלא שהיום (שישי) הגיעה התפתחות שמטילה ספק גדול באפשרות הזאת.

העיתונאי הארגנטינאי גונסאלו קלביג'וני דיווח ברשת "Cadena 3" כי האפשרות שמסי ילבש את מדי ניואל'ס "מעולם לא הייתה קרובה יותר". במקביל, בעיתון Rosario/12 פורסם כי הנהלת המועדון, בראשות איגנסיו בוארו, כבר פתחה בשיחות עם אינטר מיאמי בנוגע להשאלה אפשרית של הכוכב לתקופה של כחצי שנה.

ליונל מסי במדי אינטר מיאמי | צילום: Photo by Giorgio VIERA / AFP

לפי הפרסום, התוכנית היא שמסי ישחק בטורניר האפרטורה בארגנטינה בתחילת 2027 וישוב לאחר מכן לארצות הברית. עוד נטען כי האפשרות נבחנת גם בסביבתו של השחקן, אם כי החלטה סופית טרם התקבלה.

פבריציו רומאנו מכחיש

אלא שפבריציו רומאנו, מבכירי עיתונאי ההעברות בעולם, מיהר לצנן את ההתלהבות. לפי המידע שבידיו, לא מתנהל משא ומתן על חזרתו של מסי לניואל'ס, והכוכב אינו שוקל לעזוב את אינטר מיאמי.

רומאנו הבהיר כי מסי ומשפחתו מאושרים במיאמי וכי השחקן מתכוון להשלים את חוזהו הנוכחי, שנמשך עד 2028, ואולי אף להמשיך מעבר לכך.

מסי, כיום בן 39, שיחק במחלקת הנוער של ניואל'ס לפני שעזב לברצלונה בגיל צעיר. למרות הקשר העמוק שלו למועדון הארגנטינאי, הוא מעולם לא שיחק בקבוצתו הבוגרת. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ליונל מסי במשחק הפרידה מנבחרת ארגנטינה | צילום: AF
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר