דיווח דרמטי: ליונל מסי החליט על מעבר קבוצה - לפני מות אביו

העיתונאי לאו פרדיזו טוען כי הפרעוש החליט לשחק בניואל'ס אולד בויס, במטרה להיות קרוב לאביו החולה • "היו כבר שיחות בינו לבין המועדון" • וגם: מה שקרה בזמן המונדיאל

העיתונאי הארגנטינאי לאו פרדיזו חשף פרט דרמטי על החודשים האחרונים בחייו של חורחה מסי, וטען כי ליונל כבר החליט לשחק בניואל'ס אולד בויס, במטרה להיות קרוב לאביו בתקופה שבה מצבו הבריאותי הידרדר.

"אני יכול לאשר, זו אינפורמציה, שבין אנשי ניואל'ס לבין לאו כבר היו שיחות", אמר פרדיזו בתוכנית "AmericaTV". לדבריו, חורחה כבר לא היה מסוגל לשמש כמנהל הקריירה של בנו בשל מצבו הבריאותי, ובמקביל מסי חש צורך להיות לצד אביו. "לאו החליט להגיע ולשחק בניואל'ס בסמסטר הזה, כדי להיות קרוב לאביו. הוא הרגיש צורך להיות קרוב לאביו. לכן ניואל'ס פתחה בפניו את הדלתות", סיפר.

לדברי פרדיזו, המגעים בין מסי לבין אנשי המועדון כבר התקיימו, והוא הדגיש כי מדובר במידע מאומת. "הבריאות של חורחה החלה להידרדר לפני 15 שנה. האבחון הראשון היה לפני 15 שנה, ובשנתיים האחרונות הייתה הידרדרות שהובילה לסוף העצוב הזה", אמר.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by América TV (@americatv)

"מסי בכה במונדיאל בגלל אביו"

פרדיזו אף קשר בין מצבו של אביו לבין הרגעים הרגשיים של מסי במונדיאל. "מסי בכה בגלל אביו. מסי שיחק במונדיאל הזה עבור אביו", טען. לדבריו, מסי היה מודע למצבו של חורחה במהלך הטורניר, אך אביו הקפיד שלא לחשוף בפניו את מלוא הפרטים. "כל שער שהוא כבש במונדיאל האחרון, הוא עשה כשהוא חושב על הבריאות של אביו", אמר.

העיתונאי סיפר כי במהלך המונדיאל היה אירוע שבו חורחה לא חש בטוב במהלך הלילה. מסי ידע על המקרה, אך לדברי פרדיזו, אביו לא רצה שהפרטים המלאים על מצבו יגיעו לבנו. "חורחה לא רצה שליונל יידע את הפרטים על מצב בריאותו", אמר.

חורחה מסי ובנו רודריגו, צילום: AFP

"חורחה היה אובססיבי"

בהמשך הרחיב פרדיזו על אופיו של חורחה ועל האופן שבו ליווה את הקריירה של בנו. לדבריו, חורחה היה "מאוד אובססיבי לפרטים", ובעיקר הקפיד לעקוב אחר כל מידע שהתפרסם בתקשורת על ליונל. "חורחה היה מודע לכל מה שדיברנו עליו. הוא ידע כשהתקשורת טעתה במידע על הבן שלו", סיפר. "הוא היה מתעצבן אם היה פרט לא נכון בתוך מידע על בנו, ודאג שזה יתוקן".

פרדיזו הזכיר גם את ראשית הקריירה של מסי ואת התפקיד המרכזי שמילא אביו. הוא הציג במהלך הראיון את המסמך עם התמונה של המפית המפורסמת שעליה חתם חורחה בהסכמה הראשונית לצירופו של בנו לברצלונה. "הכדורגלן הגדול ביותר בעולם חתם על מפית במועדון טניס", אמר פרדיזו, כשהוא מזכיר כי באותה תקופה מסי רק הגיע לברצלונה והיה תמיד לצד אביו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הוריו של ליונל מסי, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר