"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברצלונה דוחפת: "לאמין ימאל ראוי לזכות בכדור הזהב"

הכוכב פתח היטב את העונה ובספרד משוכנעים שהוא צריך לקבל את הפרס: "הוכיח שהוא מועמד חזק" • בינתיים, החשש בקבוצה של האנזי פליק התבדה: "לה ליגה קטנה מדי בשבילה, המטרה - ליגת האלופות"

0השמעה
לאמין ימאל. בברצלונה דוחפים אותו לזכייה בכדור הזהב , רויטרס
לאמין ימאל. בברצלונה דוחפים אותו לזכייה בכדור הזהב | צילום: רויטרס

המרוץ לכדור הזהב מתחמם וקצת יותר מחודש וחצי עד לאירוע הנוצץ בו יוכתר "הכדורגלן הטוב בעולם", לאמין ימאל מחמם מנועים. היום (ראשון) כוכב ברצלונה הבקיע צמד בניצחון 0:5 מול ולנסיה ויש לו כבר ארבעה שערים בארבעת המשחקים הראשונים העונה בלה ליגה.

"לאמין ימאל ראוי לכדור הזהב", הכריזו ב"מונדו דפורטיבו" אחרי המשחק. "הוא מודע היטב לכך שהמרוץ החל, אלו שבועות מכריעים במרוץ לפרס, והוא הוכיח במסטאייה שהוא מועמד חזק לזכות בו עם שער מרהיב, ברמה עולמית, כזה שראוי לכדור הזהב. עכשיו מגיעה ליגת האלופות".

אבל לאמין לא לבד. ברצלונה כולה פתחה את העונה בצורה מדהימה ואחרי ארבעה מחזורים היא מושלמת ומחזיקה במאזן שערים מפלצתי של 2:17. לא פחות משלוש חמישיות הבקיעו שחקניו של האנזי פליק בארבעת מחזורי הפתיחה והם נראים כרגע כבלתי מנוצחים.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

לאמין ימאל חוגג. "שער ברמה עולמית" | צילום: AP

"הליגה קטנה עליה"

לפני תחילת העונה היה חשש מסוים בברצלונה מהיכולת ההתקפית. אחרי הכול, הקבוצה איבדה שלושה שחקנים מרכזיים - רוברט לבנדובסקי, פראן טורס ומרקוס רשפורד - שיחד הבקיעו 54 שערים בעונה שעברה. אלא שעד עכשיו עושה רושם שכל החששות התבדו והמכונה עובדת היטב.

ראפיניה (6), לאמין ימאל ופרמין לופס (4) הם הכובשים העיקריים, בעוד שאנתוני גורדון עומד כבר על ארבעה בישולים. "לפני חודש אף אחד לא היה מאמין לזה", כתבו ב"מארקה" על נתוני החלק הקדמי. "לה ליגה קטנה מדי בשביל ברצלונה, שחקניו של פליק הם המלכים הבלתי מעורערים של הכדורגל הספרדי".

בספרד כבר מכוונים גבוה: "המטרה העיקרית תהיה לזכות בליגת האלופות, נצטרך לראות האם הדומיננטיות הזו בליגה המקומית תספיק גם שם". פליק בינתיים מרוצה ממה שהוא רואה: "יש לנו איכות על המגרש, עומק, זה טוב לראות. שלטנו במשחק ב-34 מעלות חום, אנחנו מרוצים".

שחקני ברצלונה חוגגים. המכונה עובדת היטב | צילום: EPA
ברצלונה ולאמין ימאל מגיעים לבאזל ומתקבלים בתשואות // FC Barcelona
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר