תקרית מפחידה התרחשה במהלך אחד האימונים האחרונים של דינמו בוקרשט, קבוצתו של בלם נבחרת ישראל ניקיטה סטויאנוב, כאשר המגן הימני הספרדי דריו בנאבידס נפצע בצורה מטרידה - וכמעט איבד את אחת מאצבעותיו.
השחקן בן ה-23 ערך אימון הרמת משקולות בחדר הכושר, כאשר אחת מאצבעותיו נלכדה מתחת למוט וכמעט נקטעה. "בנאבידס וחבריו לקבוצה נותרו המומים מהאירוע, דם רב ניתז במקום", תיארו באתר "פרו ספורט" את התקרית.
אנשי הצוות שנכחו במקום נבהלו מאוד, אך הצוות הרפואי פעל במהירות ובצורה יעילה, ופינה את בנאבידס באופן מיידי לבית החולים. הספרדי הובהל לניתוח חירום ולפי הדיווחים ברומניה מצבו התייצב והרופאים הצליחו להציל את אצבעו.
בנאבידס, שגדל בסביליה, הצטרף הקיץ לדינמו בוקרשט בחוזה לשנתיים עם אופציה והגיע אליה מלה לובייר הבלגית. למרות הפציעה הוא התעקש לתמוך בחבריו במשחק אתמול (שבת) מול קורבינול הונדוארה שהסתיים ב-1:1.


