ווסטהאם מתקרבת להחתמתו של אדווין אוסטבו, לאחר שהפטישים הגיעו לסיכום עם ויקינג על העברתו של שחקן הכנף בן ה-21. אוסטבו צפוי להגיע ללונדון כדי לעבור בדיקות רפואיות.
על פי הדיווחים באנגליה ובנורבגיה, ויקינג קיבלה את הצעת ווסטהאם, שעל פי ההערכות עומדת על כ-10 מיליון ליש"ט. המגעים בין הצדדים הואצו בימים האחרונים של חלון ההעברות.
המהלך מגיע לאחר פתיחת עונה מאכזבת מאוד של ווסטהאם, שרשמה שתי תוצאות תיקו בשני מחזורי הליגה הראשונים ואף ספגה הפסד מפתיע לצ'רלטון בגביע. במקביל, הפטישים ממשיכים לחפש פתרונות לחלק הקדמי, והגעתו של אוסטבו עשויה להשפיע גם על מעמדו של מנור סולומון בקבוצה.
עוד תיקו לווסטהאם בצ'מפיונשיפ
סולומון פתח הערב (שבת) בהרכב ווסטהאם במשחק החוץ מול ווטפורד, אך לא הצליח לכבוש או לבשל. הפטישים שוב התקשו וסיימו ב-1:1. אחרי 3 מחזורים, יש לקבוצה רק 2 נקודות. אגב, גם השער שכבשה הקבוצה היה שער עצמי.
עוד לפני הסיכום עם אוסטבו, דווח באנגליה כי יש חילוקי דעות בתוך הצוות המקצועי בקבוצה. המאמן נונו אספוסיטו רצה את ריס נלסון, אקס ארסנל, אך מסתמן כי בסופו של דבר בחרו במועדון במועמד אחר.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
