מאמן ברוקלין נטס, ג'ורדי פרננדס, הגיע לאימון ברצלונה במתחם האימונים של המועדון וזכה למפגש מיוחד עם מאמן הקבוצה, האנזי פליק.
פרננדס, יליד בדאלונה והמאמן הקטלאני הראשון בתולדות ה-NBA, צפה באימון ושוחח עם פליק במסגרת מפגש בין שני מאמנים מענפים שונים.
מי שהיה גם הוא על כר הדשא באימון היה אוריין גורן, שחקן מחלקת הנוער של ברצלונה. גורן השתתף באימון לצד שחקני הקבוצה הראשונה ושורה של שחקנים מברצלונה אטליק ומקבוצת ה-U19.
בין השחקנים שהשתתפו באימון היו גם חמזה עבדלקארים, אלבארו קורטס, ג'ורדי פסקר, אברימה טונקארה, בריאן פאריניאס, חאבי אספרט, חופרה טורנטס, גיירמו פרננדס, טומי מארקס, טוני פרננדס ויאקובישווילי.
במקביל, ארבעת שחקני ברצלונה שחזרו באותו יום מהזכייה במונדיאל – לאמין ימאל, דני אולמו, פאו קובארסי ופדרי – הצטרפו להכנות לעונת 2026/27 והשלימו עבודה אישית.

