"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בארגנטינה מתכננים: המשחק הראשון אחרי המונדיאל - עם ליונל מסי

האלביסלסטה מתכננת לקיים שלושה משחקי ידידות במהלך חלון המשחקים הבינלאומי של ספטמבר ואוקטובר, כאשר הכוונה היא שהפרעוש יקח חלק • המשחק הראשון צפוי להתקיים בבואנוס איירס, כאשר בהתאחדות הארגנטינאית רוצים שמסי יהיה נוכח כדי לזכות להוקרה ולאהבת הקהל

,עודכן
0השמעה
ליונל מסי , AFP
ליונל מסי. צילום: AFP

נבחרת ארגנטינה מתכננת לקיים שלושה משחקי ידידות במהלך חלון המשחקים הבינלאומי של ספטמבר ואוקטובר, כאשר הכוונה היא שליונל מסי ייטול חלק בהם. כך דווח על ידי העיתונאי הארגנטינאי מרטין ארבלו.

על פי הדיווח, המשחק הראשון צפוי להתקיים בבואנוס איירס, כאשר בהתאחדות הארגנטינאית רוצים שמסי יהיה נוכח כדי לזכות להוקרה ולאהבת הקהל המקומי, לאחר התקופה האחרונה במדי הנבחרת.

לאחר מכן, האלופה העולמית צפויה להמריא לסין, שם מתוכננים שני משחקי הכנה נוספים במסגרת המסע האסייתי של הנבחרת. היריבות עדיין לא פורסמו באופן רשמי.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

אם התוכנית אכן תצא לפועל, מסי ישוב ללבוש את מדי נבחרת ארגנטינה כבר בחלון המשחקים הקרוב ויזכה למפגש מחודש עם האוהדים בארצו, לפני היציאה לסדרת המשחקים בסין.

ליונל מסי מסתכל על גביע העולם,צילום: AFP

13 ימים בלבד אחרי ההפסד לספרד בגמר המונדיאל,מסישב לכר הדשא. כוכב ארגנטינה נכנס כמחליף במשחקה של אינטר מיאמי ב-MLS, שהסתיים ב-2:2 ביתי מול קולומבוס קרו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

למרות ההערכות כיגמר המונדיאל מול ספרדיהיה משחקו האחרון במדי נבחרת ארגנטינה, מסיעדיין לא קיבל החלטה סופית בנוגע לעתידו. בנוסף לכך, על פי דיווח דרמטי ב"דובלה אמרייה", הכוכב בן ה-39 שוקל לחיוב את האפשרות להמשיך ללבוש את מדי הנבחרת גם בפיינליסימה, במוקדמות המונדיאל ובקופה אמריקה 2028.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר