שבועיים אחרי המונדיאל: ליונל מסי חזר, רגע משונה גנב לו את ההצגה

הארגנטינאי נכנס כמחליף להופעה ראשונה באינטר מיאמי מאז גביע העולם, ולא הצליח לסדר ניצחון • הכוכב החדש בקבוצה, קאסמירו, הבקיע שער עצמי בבכורה הביתית • תאי בריבו כבש, ליאל עבדה ועידן טוקלומטי הפסידו לרוברט לבנדובסקי

ליונל מסי ולואיס סוארס. צילום: AFP

13 ימים בלבד אחרי ההפסד לספרד בגמר המונדיאל, ליונל מסי שוב על כר הדשא. כוכב נבחרת ארגנטינה נכנס הלילה (בין שבת לראשון) כמחליף במשחקה של אינטר מיאמי ב-MLS, שהסתיים ב-2:2 ביתי מול קולומבוס קרו.

בעוד חברו לנבחרת ולקבוצה רודריגו דה פול השלים 90 דקות, הפרעוש עלה מהספסל בדקה ה-53 ביתרון 1:2 וזכה לתשואות מהקהל הביתי. הוא היה קרוב לכיבוש תוך שלוש דקות מבישול של לואיס סוארס, שהבקיע בעצמו במחצית הראשונה, אבל פספס את המסגרת. הוא גם היה קרוב להבקעת שער ניצחון בתוספת הזמן, אבל נגח החוצה.

זה היה משחק הבית הראשון מיאמי של הרכש הנוצץ החדש, קאסמירו, אבל זו לא הייתה בכורה ביתית שירצה לזכור. שחקן נבחרת ברזיל כבש בדקה ה-34 שער עצמי שקבע 1:1, וזו הפעם הראשונה שזה קורה לו במדי קבוצה מאז שהיה קשר צעיר בליגה הברזילאית ב-2011.

ליונל מסי, צילום: AFP
קאסמירו, צילום: AFP

שערים לבריבו ולבנדובסקי

מעבר למסי ומיאמי, זה היה לילה מוצלח בגזרת הישראלית ב-MLS. לצד דור תורג'מן שסיפק את התשובה הטובה ביותר למתקפה האנטישמית כלפיו במונטריאול - שער - גם תאי בריבו מצא את הרשת. חלוץ די. סי יונייטד הבקיע בדקה ה-77 את השער שהחזיר את קבוצתו מפיגור 2:0 ל-2:2 מול מוליכת המזרח נאשוויל, והמשחק גם הסתיים בתוצאה הזו.

עידן טוקלומטי (86 דקות) וליאל עבדה (77 דקות) פתחו יחד בהרכב שארלוט, שהפסידה 2:1 לשיקגו פייר. טוקלומטי בישל את השער של קבוצתו, אבל זה לא הספיק מול צמד בכורה ב-MLS של לא אחר מאשר רוברט לבנדובסקי. אחרי שלא כבש בשני משחקיו הראשונים, הפולני האגדי סוף סוף מצא את הרשת בתחנה החדשה שלו - ועוד פעמיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הישראלים שבאו במיוחד לראות את מסי / אייל לוי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר