"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל עבירה אלימה במיוחד: עונש חסר תקדים בליגה הברזילאית

ויקטור גבריאל מאינטרנסיונל נכנס בגסות בגבריאל פק מקרוזיירו, ועל פי ההערכות השבית אותו לתקופה של עד חצי שנה • בבית הדין של ההתאחדות הברילאית נקבע: הפוצע לא יוכל לחזור למגרשים, עד החלמתו המלאה של הפצוע

,עודכן
0השמעה
גבריאל פק רגע אחרי הפציעה. החלמה מהיררה , רויטרס
גבריאל פק רגע אחרי הפציעה. החלמה מהיררה. צילום: רויטרס

משחק הליגה הברזילאית בו אירחה אינטרנסיונל את קרוזיירו לא הציג סיפור מיוחד, לפחות לא בתחילה. האורחים ניצחו 2:1, אחרי שהמארחים נותרו בעשרה שחקנים החל מהדקה ה-59, זאת לאחר אדום ישיר שנשלף לעברו של ויקטור גבריאל, אחרי שפגע בגסות בשחקן היריבה גבריאל פק.

גם הפציעה הקשה של פק, שדימם על המגרש, לא היתה אמוררה לעשות יותר מדי כותרות, אבל בבית הדין של התאחדות הכדורגל הברזילאית החליטו שלא לעבור לסדר היום, וקבעו כנראה תקדים עם עונש מקורי.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

אביו של לאמין ימאל מתפרץ על עיתונאים| Palo Justo

ויקטור גבריאל התייצב בבית הדין בניסיון להתגונן עם נציגי קבוצתו, והבין כי מחכה לו עונש כבד. עם זאת, שחקן אינטרנסיונל היה בטוח שלכל היותר יורחק לשלושה עד ארבעה משחקים, במיוחד אחרי שמיהר לפרסם התנצלות בפניו של פק על הפגיעה בו.

הדיינים דווקא חשבו על משהו אחר, והחליטו ללכת על ענישה בסגנון עין תחת עין. לא, אף אחד לא ביקש לפצוע גם את ויקטור גבריאל, אלא נפסק כי הוא לא יוכל לחזור למגרשים לפני שפק יחלים בצורה מלאה ויחזור בעצמו למגרשים - כשההערכה היא שמדובר בתהליך שיקום של ארבעה עד שישה חודשים.

העונש נקבע על פי סעיף 254 בתקנון בית הדין של ההתאחדות הברזילאית, שמגדיר הרחקה מעד שישה משחקים על כל עבירה אלימה במיוחד, אבל התובע טען שיש להפעיל את אחד מתתי הסעיפים, שמבהיר כי אם השחקן שנפצע יושבת לתקופה ארוכה במיוחד, על הפוגע יוטל עונש הרחקה לתקופה מקבילה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גבריאל פק מובל אל מחוץ למגרש. ייעדר בין ארבעה לשישיה חודשים,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר