מהר מהמצופה: הרמז הנדיר בנוגע לעתידו של אוריין גורן בברצלונה
אחרי שהרשים באימונים ונבחר לטוס עם הקבוצה הבוגרת למשחק האימון באנגליה, ב"ספורט" הספרדי כתבו בהרחבה על הקשר הישראלי - וחשפו את התוכנית בנוגע אליו • "כבר סימנו אותו כמועמד להשתלב בעתיד בסגל הקבוצה הבוגרת, מצפה לו עתיד מזהיר"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
אחרי שהרשים באימונים של הקבוצההבוגרת של ברצלונה ואףערך הופעת בכורה לא רשמיתבמועדון,אוריין גורן נבחר לטוסיחד עם 30 שחקנים נוספים למחנה האימון באנגליה, שם הקטלונים יפגשו את בירמינגהאם מהצ'מפיונשיפ (שישי, 21:45).
בעקבות הצטרפותם של מספר שחקני הנוער הבולטים עם הקבוצה הבוגרת למשחק האימון, פראן קוריס מה"ספורט" הספרדי פרסם היום (שלישי) כתבה שמנתחת את החוזקות שלהם - ואת התוכניות של הקבוצה עבורם. לגבי גורן, הוא חשף פרטים מסקרנים במיוחד.
על הקשר הישראלי כתבו: "אוריין גורן הוא ישראלי בן 17, ומצפה לו עתיד מזהיר. הוא נחשב לשחקן קישור קלאסי בסגנון של ברצלונה. גורן, שחקן נוער בשנתו השנייה, הצטרף לאקדמיה של ברצלונה בשנת 2023 ממכבי פתח תקווה".
"במועדון מסמנים אותו להשתלב בקבוצה הבוגרת"
"העמדה הטבעית שלו היא קשר מרכזי, אך הוא מסוגל לשחק גם כקשר הגנתי ואף כקיצוני. השנה הוא ישחק בקבוצת המילואים, ובמועדון כבר מסמנים אותו כאחד המועמדים הפוטנציאליים להשתלב בעתיד בסגל הקבוצה הבוגרת", הלהיבו וחשפו.
כאמור, בין השחקנים שטסו יחד עם הישראלי לאנגליה נמצאים גם הרכש החדש קארים אדיימי, ופרמין לופס ורונלד אראוחו, שממתינים לאישור רפואי בעקבות פציעותיהם. ראפיניה, שסובל בימים האחרונים מכאבי בטן, יצטרף לקבוצה ביום רביעי, ה-29. מי שעוד יגיע למרות שהוא פצוע הוא פרנקי דה יונג, ימשיך את הטיפול השמרני בפציעת הברך הימנית שלו באנגליה.
מי שלא נכלל ברשימה הוא לאמין ימאל, לצד שאר השחקנים שהשתתפו במונדיאל עד השלבים המאוחרים כמו פאו קובארסי, גאבי ועוד. כמו כמן, הכללתו של מארק אנדרה טר שטגן, שנמצא על סף מעבר לאייאקס היא אחת ההפתעות הגדולות.
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

