"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לנבחרת ארגנטינה אין קשר לכדורגל, לא הבנתי למה משבחים אותם"

המנהל הטכני של ההתאחדות לכדורגל הגרמנית, רודי פלר, תקף את סגנית אלופת העולם בכנס של איגוד המאמנים הגרמני: "רבים אמרו שההגנה שלנו צריכה להיות כמוהם, זו דוגמה גרועה והדיון סביב זה צבוע"

,עודכן
0השמעה
ליונל מסי בוכה. צילום: רויטרס

מונדיאל 2026 ממשיכה להעסיק את העולם, אך בניגוד לזוכה ספרד, דווקא סגניתה ארגנטינה נמצאת ברוב הכותרות וזוכה לביקורת רחבה למרות המסע הקסום שלה עד לגמר. רודי פלר, המנהל הטכני של ההתאחדות לכדורגל הגרמנית, תקף אותה ואמר: "אני לא רוצה קבוצה כמו ארגנטינה, אין לזה שום קשר לכדורגל".

בכנס שנערך במיינץ מטעם איגוד המאמנים הגרמני, פלר התייחס בפאנל על השינויים והשיפורים שדרושים מנבחרת גרמניה לאחר ההדחה בשלב 32 האחרונות במונדיאל האחרון: "אמרתי שאנחנו צריכים להגן טוב יותר. אנשים רבים השתמשו בארגנטינאים כדוגמה. חשבתי שזו דוגמה גרועה. פתאום, הארגנטינאים הפכו לנקודת ייחוס. מצאתי את הדיון קצת צבוע".

לאחר מכן, הסביר: "אני לא רוצה קבוצה שמשחקת כמו ארגנטינה. אין לזה שום קשר לכדורגל", מה שהוביל למחיאות כפיים רבות באולם שמלא באנשי כדורגל גרמנים. פלר הבהיר כי למרות שהכיר בתוצאה, הוא לא הבין את השבחים הנרחבים לסגנון המשחק האגרסיבי ולפעמים הלא ספורטיבי של הארגנטינאים: "כן, הם אלופי עולם והפעם הם סגני אלופים. אבל באמת לא הבנתי את השבחים האלה מאנשים רבים".

רודי פלר,צילום: EPA

פלר מאמין שיש דוגמאות נוספות שגרמניה צריכה לשאוף אליהן כדי לקבל הדרכה. הוא מאמין שספרד ואנגליה, בפרט, הדגימו במונדיאל כיצד להגן בהצלחה מבלי לוותר על סגנון המשחק שלהן: "ספרד ראויה לשבח, וגם האנגלים הגנו בצורה טובה מאוד".

נבחרת גרמניה מינתה לאחרונה את יורגן קלופ למאמנה החדש בחוזה עד 2030, זאת בעקבות הכישלון הגדול שהגיע במונדיאל האחרון עם ההפסד בפנדלים לפרגוואי בשלב מוקדם, שהתווסף להפסד בשלב הבתים לאקוודור וליכולת הלא טובה מול חוף השנהב. המאנשאפט עדיין לא ניצחו משחק פלייאוף בגביע העולם מאז הזכייה בגמר 2014.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר