תפנית בעלילה: ליונל מסי חזר לארגנטינה במפתיע
אחרי ההפסד בגמר, הפרעוש נפרד משחקני הנבחרת וטס למיאמי • כעת, ב"דובלה אמיירה" דיווחו כי עשה זאת רק כדי להתאחד עם אשתו אנטונלה וילדיו • הוא המריא איתם במטוס הפרטי וכבר נחת מולדתו, שם יבלה עם אביו חורחה החולה שלא יכל להגיע למונדיאל - ואז יצא לחופשה
,עודכן

אחריההפסד הכואב בגמר המונדיאל, דווח בארגנטינה כיליונל מסי יתנתק משאר שחקני הנבחרתויחזור למיאמי עם רודריגו דה פול. ניתן היה לשער כי הוא רוצה לבלות את חופשת הקיץ שלו קרוב לביתו בארה"ב, אך היום (שלישי) כבר נחשף הצעד הבא של הפרעוש.
היכנסו למתחם המיוחד לקראת מונדיאל 2026 עם כל התקצירים >>
לפי "דובלה אמיירה" הארגנטינאי, מסיכן הגיע בסוף לארגנטינה, והספיק כבר לנחות. הוא הגיע יחד עם אשתו אנטונלה וילדיהם לחופשה כדי לנוח כמה ימים ולבקר את אביו, חורחה, שבפעם הראשונה לא יכול היה להגיע למונדיאל בעקבות מצבו הרפואי הקשה.
מה שקרה בפועל, כך נחשף בדיווח, הוא ש"ליונל מסי לא היה חלק מהמשלחת הארגנטינאית שהגיעה למדינה ביום שני. הוא כן טס לאחר המשחק נגד ספרד הוא למיאמי כדי להתאחד עם משפחתו, אך משם המשיכו יחד לרוסאריו במטוסו הפרטי שלהם".
כבר נחת בארגנטינה
הם הוסיפו: "היום בסביבות השעה 6:30 בבוקר דרך כוכב העולם על אדמת ארגנטינה. בתוך פחות מחצי שעה הוא השלים את כל הבדיקות הפורמליות ויצא על סיפון עם הטנדר שלו".
"כמה אנשים הצליחו להתקרב לאחת היציאות הצדדיות של טרמינל שדה התעופה בניסיון לברך את הכוכב. אחרים הגיעו כבר שעות קודם לכן לקומה הראשונה של אחד מחלקי הבניין, אך לא הצליחו לראות את המטוס שהביא את הכוכב.
"בעוד האוהדים הביעו את אהבתם והערכתם, הכדורגלן בן ה-39 המשיך לביתו בקאנטרי קלאב של קנטקי, בפאתי פונס, כדי להתחיל את חופשתו לאחר גביע העולם השישי בקריירה שלו".

