"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

צוות כאן 11 לגמר המונדיאל נקלע לסערה: "פלאשבקים למלחמה עם איראן"

אורי אוזן ויהונתן כהן ישדרו את הגמר בין ארגנטינה לספרד, לאחר שקיבלו אמש התרעת חירום ממשטרת ניו ג'רזי על רקע תנאי מזג האוויר הקשים: "כמו הצפצוף כשהתחילה המלחמה עם איראן. צלילים ומראות שלא התגעגענו אליהם"

,עודכן
0השמעה
אורי אוזן ויהונתן כהן. צילום: אינסטגרם

הרגע הגדול הגיע וגמרמונדיאל 2026יתקיים הערב (ראשון) באצטדיון מטלייף בניו ג'רזי ויפגיש בין ליונל מסי וארגנטינהלבין לאמין ימאל וספרד, כאשר רגע לפני הגמר, צוות השידור שלכאן 11חווה דרמה ומספר רגעים לא פשוטים.

יהונתן כהןואורי אוזן, שיישדרו את משחק הגמר, הגיעו כבר אתמול (שבת) לאצטדיון על מנת לדווח על ההכנות לקראת המשחק, וקיבלו התרעת חירום לטלפון על רקע תנאי מזג האוויר הקיצוניים בסביבת האצטדיון - כולל צליל הצפצוף המוכר שכולנו זוכרים מהמלחמה נגד איראן.

אורי אוזן ויהונתן כהן,צילום: אינסטגרם

"כמו הצפצוף בתחילת המלחמה עם איראן"

אורי אוזן סיפר על התרעות החירום שקיבל בעקבות תנאי מזג האוויר הקשים בסביבת האצטדיון בניו ג'רזי והחשש מסערת ברקים, אמר אוזן: "טוב, אנחנו במדיה סנטר וכמה דקות אחרי שנכנסנו הגיעה התרעה, כמו הצפצוף בארץ כשהתחילה המלחמה עם איראן, ככה קיבלנו פה. היו לי פלאשבקים לכמה שניות, אבל ההתרעה פה היא על סופה שכבר חודרת לתוך המדיה סנטר".

"וואו, יש פה מבול חולני בחוץ, משהו מטורף. אבל בסדר, אנחנו במדיה סנטר ונעשה את הצילומים מפה ולא בתוך האצטדיון וקיבלנו גם ניילונים. בסדר, טוב שזה קורה היום ולא מחר, יש מספיק זמן עד המשחק. אבל מסתבר שגם פה, לא רק אצלנו, יש את הצפצופים האלה שנותנים לך איזה רטט בלב, רק פה זה מסיבות אחרות".

הסטורי של אורי אוזן,צילום: אינסטגרם

"מודה שאני מאוד מתרגש"

במדיה סנטר אוזן המשיך להסביר לעוקבים את התחושות וההכנות לקראת הגמר: "הנה ארסן ונגר, אני פחות בקטע של סלפי. ופה יעמוד מחר המאמן המנצח וגם המאמן המפסיד, בשני בטוח יהיו דמעות, בטח במקרה של סקאלוני. הגשם טיפה נרגע למרות שעדיין יורד בחוץ, אבל הכל ממשיך כרגיל. השקט שאחרי ולפני הסערה".

בנוסף, אוזן הודה: "מתחילים להתרגש, אני מודה. המשחק הכי גדול שיש לכדורגל להציע, אלופת אירופה מול אלופת העולם ואלופת דרום אמריקה, הפיינליסימה שלא התקיימה, לאמין ימאל מול ליונל מסי ומבחינתי זה רודרי קודם כל בספרד. גמר שני שלי ואני מודה שאני מאוד מאוד מתרגש. זה מתקרב וזה הרגע שחיכינו לו, התרגשות גדולה".

אורי אוזן ויהונתן כהן,צילום: איציק פרז, כאן 11

"צלילים ומראות שלא התגעגענו אליהם"

יהונתן כהן, שדר ערוץ הספורט שיישדר את גמר המונדיאל וייעזר בפרשנותו של אורי אוזן, העלה גם הוא לסטורי שלו צילום מסך של התרעת החירות שהגיע מטעם משטרת ניו ג'רזי בקריאה לתפוס מחסה מפני הסופה וכתב: "צלילים ומראות שלא התגעגענו אליהם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הסטורי של יהונתן כהן. התרעת חירום חמורה ביותר,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר