אוריין גורן, אחד הכישרונות הגדולים ביותר של הכדורגל הישראלי, עובר ימים מרגשים במיוחד. לראשונה, הוא מתאמן תחת האנזי פליק בקבוצה הבוגרת של ברצלונה לקראת פתיחת עונת 2026/27, והוא מצליח למשוך גם את תשומת הלב של התקשורת הספרדית.
באתר "ספורט" הכינו כתבה שלמה על הקשר בן ה-17 שכיכב בעונה האחרונה בקבוצת הנוער של המועדון, וחשפו את התוכנית של המועדון בנוגע אליו לטווח הקצר והארוך והסיבה שהמאמן הגרמני זימן אותו לאימונים.
לטענתם, "למרות שעל פי גילו הוא אמור להמשיך בקבוצת הנוער, ההערכה היא שבעונה הקרובה יעבור לברצלונה אתלטיק, קבוצת המילואים של המועדון, שם מצפים ממנו להפוך לשחקן משמעותי".
תולים בו תקוות גדולות
הם הוסיפו וציינו כי במחלקת הנוער של ברצלונה ובקרב אנשי המקצוע של המועדון תולים בו תקוות גדולות, ורואים בו את אחד הכישרונות הגדולים שצמחו במועדון בשנים האחרונות.
"מדובר בשחקן מגוון במיוחד, שמסוגל לשחק כקשר 8, כקשר אחורי בעמדה מספר 6 ואף כקיצוני מדומה. הוא בולט ביכולת הטכנית הגבוהה שלו, במשחק הצירופים, ביכולת לשנות את קצב המשחק, בהצטרפות מקו שני ובהבעיטות הטובות שלו מרחוק", הסבירו.
"לא ברור כמה זמן ימשיך להתאמן תחת הגרמני"
"למרות גילו הצעיר, האנזי פליק לא היסס להעניק לגורן הזדמנות לעבוד עם הקבוצה הבוגרת במהלך קדם העונה", חשפו. "עבור הקשר מדובר בהזדמנות אידיאלית להמשיך את תהליך ההתפתחות שלו ברמה הגבוהה ביותר".
הם סיכמו: "עדיין לא ברור כמה זמן ימשיך להתאמן תחת המאמן הגרמני. באופן טבעי קיימת תחרות גדולה על מקומו, אך המטרה היא שינצל את התקופה הזו לצד פליק כדי להמשיך להתקדם ולהתפתח".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
