"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מתוך כבוד לענאן חלאילי: ההחלטה של אינטר
הנראזורי מחכים בקוצר רוח לבדיקות הנוספות של הישראלי, שיכריעו האם יוכל לחתום במועדון • בינתיים, למרות החשש, "הם לא מבצעים שום מהלך" • אם ייכשל בבדיקות, הם יחשבו על חלופות - כששם אחד בולט מעל כולם
ענאן חלאילי לקראת החתימה באינטר. צילום: לפי סעיף 27 א' לזכויות היוצרים

מתוך כבוד לענאן חלאילי: ההחלטה של אינטר

הנראזורי מחכים בקוצר רוח לבדיקות הנוספות של הישראלי, שיכריעו האם יוכל לחתום במועדון • בינתיים, למרות החשש, "הם לא מבצעים שום מהלך" • אם ייכשל בבדיקות, הם יחשבו על חלופות - כששם אחד בולט מעל כולם

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מדינה שלמה נושאת פניה לעבר איטליה, לאחר שה-CONI (הוועד האולימפי באיטליה),דרש מענאן חלאילילבצעבדיקות לב נוספותשייערכו בשני-שלישי, שיכריעו האם יוכל לחתום רשמית באינטר תמורת סכום שיא ישראלי.

אבל לא רק בישראל מחכים לתוצאות הבדיקות הרפואיות של חלאילי, אלא גם באינטר. לפי העיתונאי המוערך פבריציו רומאנו, הנראזורי, שרדפו לא מעט זמן אחרי שחקן הכנף, קיבלו החלטה - והיא לחכות בשקט.

"אינטר ממתינה לפסק הדין בנוגע לחלק השני של הבדיקות הרפואיות של ענאן חלאילי, אבל זה לא תלוי במועדון", כתב והוסיף: "אם החתימה תיכשל בעקבות התוצאות, המועדון יחשוב על חלופות - אבל כרגע, הם לא מבצעים שום מהלך מתוך כבוד לשחקן".

ענאן חלאילי במילאנו. אינטר מחכה לו, כרגע, צילום: צילום מסך

הבדיקה בנוגע למחליף

בכל מקרה, בינתיים ב"סקיי ספורט" החזירו את אופציית גלה דואה, שחקן שטרסבורג ואחיו של כוכב פ.ס.ז' דזירה, לשולחן: "נערכה בדיקה בנוגע לגלה דואה. הוא שחקן שונה מענאן חלאילי, וכריסטיאן קיבו מעוניין בשחקן בעל אוריינטציה התקפית יותר. מרקו פלסטרה יכול היה להתאים לפרופיל הזה, וגם חלאילי עדיין מתאים".

"דואה הוא שחקן בעל אופי הגנתי יותר", הוסיפו. "כעת צריך להבין כיצד אינטר מעריכה את דואה, אך במקביל, היא בעיקר ממתינה ליום שני על מנת לקבל את תשובת ה-CONI בנוגע לענאן חלאילי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...