"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו בתקציר: מרוקו גברה 0:1 על סקוטלנד והתקרבה ל-32 האחרונות במונדיאל

האפריקנים המשיכו ביכולת הטובה אחרי ה-1:1 מול ברזיל וניצחו את הסקוטים משער ניצחון של אסמאעיל סייבארי כבר בדקה ה-2 • בזכות הניצחון המרוקאים חלפו על פני הסקוטים ותלויים בעצמם בקרב על פסגת בית ג'

,עודכן
0השמעה
איסמאעיל סייבארי חוגג. צילום: AFP

אחרי ה-1:1 המרשים מול ברזיל במחזור הפתיחה, נבחרת מרוקו, שמקווה לרשום טורניר גדול נוסף אחרי ההגעה לחצי גמר המונדיאל הקודם, רשמה ניצחון 0:1 יקר על סקוטלנד באצטדיון ג'ילט בניו אינגלנד שבבוסטון ועשתה צעד משמעותי בדרך לשלב 32 האחרונות של מונדיאל 2026.

סקוטלנד - מרוקו 1:0 // כאן 11, מונדיאל 2026

המשחק נפתח בסערה, כאשר כבר בדקה השנייה כדור עומק של ברהים דיאס חתך את ההגנה הסקוטית ומצא את אסמאעיל סייבארי, שחדר לרחבה ובעט כדור אלכסוני אדיר לפינה השמאלית העליונה של אנגוס גאן, שנותר חסר אונים.

שחקני מרוקו חוגגים עם אסמאעיל סייבארי,צילום: AFP

במחצית השנייה הקצב המהיר נרגע ומרוקו לקחה צעד אחורה במטרה לשמור על רשת נקייה בדרך לשלוש נקודות יקרות שהקפיצו אותה, לפחות זמנית, לפסגת בית ג', כאשר אריות האטלס תלויים בעצמם בקרב על פסגת הבית ועל הכרטיס לשלב 32 האחרונות לקראת מחזור הסיום של שלב הבתים מול האיטי.

מנגד, למרות ה-0:1 הסקוטי על האיטי במחזור הפתיחה, הנבחרת של סטיב קלארק המשיכה לא להרשים והסתבכה מאוד בקרב על העלייה לשלב הבא, כאשר במחזור הסיום של שלב הבתים מצפה לה מפגש לא פשוט בכלל מול ברזיל החזקה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני סקוטלנד מאוכזבים,צילום: REUTERS
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר