דניאל פרץ רק הסיפתח: המהלך הענק של סאות'המפטון

הבעלים התנצל בפני האוהדים והבטיח לבנות קבוצה שתיאבק שוב על עלייה לפרמייר ליג • המטרה הבאה: להחתים את שני החלוצים שישחקו במונדיאל, ואת המגן שהרשים

דניאל פרץ. צילום: אלן שיבר

סאות'המפטון ממשיכה לקדם את המהלך לצירופו של שוער נבחרת ישראל, דניאל פרץ, כאשר במועדון מקווים להשלים את העסקה כבר בימים הקרובים ואף להציג את השחקן באופן רשמי עד סוף השבוע. לפי ה"דיילי אקו", יום שישי מוגדר כיום היעד מבחינת המועדון להשלמת המהלך.

ההתפתחויות סביב פרץ מגיעות בתקופה סוערת במיוחד עבור סאות'המפטון. רק לאחרונה הוטל על המועדון עונש כבד בעקבות פרשת הריגול שהסעירה את הכדורגל האנגלי והובילה להדחתו מפלייאוף העלייה לצ'מפיונשיפ, למרות עונה מצוינת על כר הדשא.

קייל לארין חוגג, צילום: Getty Images

למרות המשבר, בעלי המועדון, דרגאן שולאק, פרסם הודעה חריגה לאוהדים שבה לקח אחריות על האירועים, התנצל על התנהלות המועדון והבטיח כי סאות'המפטון תעמיד בעונה הקרובה סגל שיילחם על עלייה לפרמייר ליג.

"אני מצטער על הדרך שבה העונה הסתיימה", כתב שולאק. "נעשו טעויות ואנחנו נלמד מהן. אני מחויב להצלחה של המועדון. כולנו עובדים יחד כדי לבנות קבוצה שתגרום לכם לקום מהכיסאות ותייצר התרגשות גדולה באצטדיון".

דניאל פרץ, צילום: אלן שיבר

שולאק גם העניק גיבוי מלא למאמן טונדה אקרט, חרף הסערה סביב המועדון. "אנחנו מאמינים שהוא האיש שיוביל אותנו קדימה. כולנו מאוחדים סביב מטרה אחת - לחזור לפרמיירליג", אמר.

המסר של בעלי סאות'המפטון מקבל משמעות נוספת על רקע ניסיונות החיזוק של הקבוצה בקיץ. לצד המגעים לצירופו של פרץ, במועדון פועלים להשלים גם את החתמותיהם של החלוץ קייל לארין, רוס סטיוארט וג'יימס ברי כחלק מבניית סגל שאמור להתמודד על חזרה מיידית לליגה הבכירה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר