"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עתידו של מנור סולומון מקבל תפנית חדשה: "הוא לא מוותר עליו"

לצד הדיווחים על מהפכה גדולה בפיורנטינה ועזיבה של הכוכב הישראלי, ב"לה נאציונה" האיטלקי הפתיעו והתייחסו להמשך דרכו האפשרי במועדון • "ייתכן כי זה כלל לא המצב, הם שוקלים לרכוש אותו ומאמינים שהוא יכול להיות שימושי גם בעונה הבאה" • וגם: איש המפתח בעסקה

,עודכן
0השמעה
מנור סולומון

אחרי עונה מאכזבת למדי, בפיורנטינה כבר החלו לעבוד עלהמהפך הגדול שיתבצע במועדוןהקיץ. במרכזו של אותו מהפך ניצבמנור סולומון, שהגיע לקבוצה באמצע העונה וסיפק מספר תצוגות מרשימות, לצד מספר פציעות מתסכלות.

בעקבות פוסט הפרידה של הישראלי מהויולה, ניתן היה לשער כי מדובר בסיום דרכו במדים הסגולים, אך בניגוד לתחזיות, דיווח שפורסם היום (שבת) ב"לה נאציונה" האיטלקי סיפק בשורות שונות לחלוטין.

"למרות הפרסומים על עזיבתו של מנור סולומון, ייתכן שזה כלל לא המצב", פתחו וכתבו. "פאביו פאראטיצ'י (המנהל הספורטיבי של פיורנטינה) בהחלט שוקל לרכוש את השחקן באופן קבוע מטוטנהאם".

מנור סולומון. יישאר באיטליה?,צילום: AP

לטענתם, במועדון מרוצים מאוד מהשינוי שהכוכב הישראלי ביצע בקבוצה מהרגע שהצטרף - ומאמינים כי הוא יכול לעזור גם בעונה הבאה. "שחקן כנף עם תכונות כמו שלו עשוי להיות שימושי עבור הקבוצה בליגה האיטלקית הבכירה בעונה הבאה".

למרות זאת, הם הוסיפו וציינו כי הויולה היו רוצים לנסות ולהפחית מסכום הרכישה: "המנהל הספורטיבי ינסה להשיג הנחה מטוטנהאם, במטרה לחסוך חלק מ-10 מיליון האירו שסוכמו". ב"פירנצה ויולה חיזקו את הדיווח והוסיפו: "פאראטיצ'י לא מוותר על סולומון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כאמור, מוקדם יותר השבוע דווח ב"לה רפובליקה" כי הישראלי עשוי לעזוב לצד מספר שחקנים מובילים בטענה ש""פיורנטינהעומדת בפני מהפכה גדולה נוספת בסגל - אחת מני רבות בשנים האחרונות, כאשר מספר השחקנים שמעמדם במועדון לעונה הבאה מובטח הוא מצומצם יחסית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר