"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגיל 42, שחקן ארסנל לשעבר טוען: "איבדתי הכל"

עמנואל אבואה, ששיחק עבור התותחנים בין 2004 ל-2011, סיפר כי בעקבות גירושיו נאלץ להיפרד מכל נכסיו • המגן, שהרוויח בתקופתו באנגליה 20 מיליון ליש"ט, חשף: "היתה תקופה שלא היה לי מה לאכול"

,עודכן
0השמעה
עמנואל אבואה בימים יפים בארסנל. הכל התפרק אחרי שפרש. צילום: GettyImages

"היו תקופות שלא היה לי מה לאכול", כך חשף שחקנה לשעבר של ארסנל, עמנואל אבואה, שבגיל 42 טוען כי גירושיו מאשתו אורלי ברטראנד הותירו אותו חסר כל, זאת אחרי שהרוויח בתקופתו באנגליה (2004-2011) סכום מכובד של 20 מיליון ליש"ט.

"איבדתי הכל", המשיך אבואה, "נאלצתי לוותר על הכל. על הבתים שלי, על מכוניות הפאר. כל הכסף הלך". לדבריו, היחסים עם אשתו התערערו מייד אחר שפרש ממשחק פעיל לפני עשר שנים (שיחק בסנדרלנד בעונת הפרישה), ותיאר את הליך הגירושין כ"ברוטלי" ווכזה שערער את השקט הנפשי שלו.

הצרות הכלכליות, כך נראה, החלו באשמתו של אבואה, שאולץ לפרוש מכדורגל בגיל 32 בגלל חוב לסוכנו לשעבר, סבסטיאן בויסו. השחקן, עם רזומה מרשים גם בנבחרת חוף השנהב, סירב לשלם סכום של 790 אלף ליש"ט, ובפיפ"א השעו אותו לתקופה של שנה, השעייה ממנה לא חזר למגרשים.

אבואה ואשתו השנייה. מצב נפשי ירוד,צילום: אינסטגרם

אבואה חשף את מצבו בפודקאסט "the 5th house", ואמר בין השאר: "הם ציפו שאתן לסוכן שלי מיליון ליש"ט, אז אמרתי שאני מעדיף לפרוש מכדורגל מאשר לשלם לו". עוד לדבריו, התנהגותו זו עלתה לו ביוקר והכעיסה את אשתו לשעבר והובילה בסופו של דבר לגירושים המכוערים.

אבואה, שחזר באותה תקופה לאנגליה אחרי ארבע עונות בגלאטסראיי הטורקית (זכה איתה בשלוש אליפויות), סיכם את מצבו: "אני לא רוצה להגיד את הסכום המדויק, אבל איבדתי את הכל, את כל החיים שהיו לי באנגליה. הייתי הכי למטה שיש, נכנסתי לדיכאון. ברחתי מהתקשורת. כיסיתי את חלון הבית שלי בקרטונים כדי שהם לא יראו אותי".

עוד גילה, כי בנו מנישואיו הראשונים, מאתיס, הוא ככישרון כדורגל מבטיח מאוד. בן ה-17 משחק באקדמיה של צ'לסי, אך לדברי אבואה, שהתחתן בשנית, הוא לא דיבר עם בנו כבר חמש שנים. "כשהוא חתם בצ'לסי לא הייתי שם, וזה העציב אותי מאוד. ידעתי על זה רק בדיעבד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מתוך Sky Sports

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר