דאגה גדולה ביציעי האולד טראפורד: אלכס פרגוסון, מאמן מנצ'סטר יונייטד האגדי, חש ברע והובהל לטיפול באמבולנס. לפי ה"סאן" האנגלי, הוא נראה "בסדר" ועזב לביתו לפני שריקת הפתיחה.
המאמן הסקוטי הגיע לאצטדיון כמדי משחק ביתי של השדים האדומים, אך לא הרגיש טוב ופונה לקבל טיפול רפואי. ההערכות באנגליה סוברות כי אחרי שיקבל את הטיפול הוא יתאושש בביתו ולא נשקפת סכנה לחייו.
פרגוסון, 84, התמודד בשנים האחרונות עם מספר אירועים רפואיים ששמו את בריאותו בסימן שאלה. ב-2018 הוא עבר אירוע מוחי ואושפז בבית החולים, בעוד בחודש שעבר הוא נצפה בפסטיבל המירוצים באיינטרי, שם העניק ראיון בו קולו היה חלש ומילותיו לא היו ברורות.
המאמן הסקוטי זכה ב-49 תארים ב-39 שנות אימון, בהן אימן רק שתי קבוצות - אברדין ומנצ'סטר יונייטד. הוא זכה ב-13 תארי פרמייר ליג ופעמיים נוספות במגן הקהילה, כשהוא זוכה בעודו מאמן יונייטד לקבל מהמלכה אליזבת את התואר "סר".
הבטיחה את המקום בליגת האלופות
והיה גם כדורגל. מנצ'סטר יונייטד הבטיחה את מקומה בליגת האלופות בעונה הבאה בזכות 2:3 על ליברפול, שהושג עם הרבה מאוד מאמץ. מתאוש קונייה ובנג'מין ששקו כבשו ב-14 הדקות הראשונות והיה נראה כאילו תהיה תבוסה היסטורית, אבל במחצית השנייה שתי טעויות קריטיות בהגנה הובילו לשערים של דומיניק סובוסלאי וקודי גאקפו, שהשוו את התוצאה.
הגיבור המקומי, קובי מיינו, שחתם רק בשבוע שעבר על הארכת חוזהו עד לסוף עונת 2030/31, בעט בעוצמה לרשת והאריך את רצף הניצחונות של השדים האדומים ל-3. אם תצליח לנצח גם את צמד משחקיה הקרובים, את סנדרלנד בחוץ ואת נוטיגהאם פורסט בבית, אולי גם האוהד המפורסם גם יסתפר.


