אחרי ההפסד הדרמטי למנצ'סטר סיטי בחצי גמר הגביע האנגלי, דניאל פרץ וסאות'המפטון רשמו אתמול (שלישי) עוד תוצאה מאכזבת, כשאיבדו יתרון בדרך ל-2:2 מול איפסוויץ' - שקבע סופית כי הם לא יוכלו לסיים במקום ה-2 שמוביל אוטומטית לפרמייר ליג.
ובכל זאת, לשוער הישראלי היו שני רגעים גדולים במשחק. הראשון היה כשסיפק הצלת ענק בדקה ה-96 ומנע מהקדושים הפסד דרמטי, והשני היה דווקא בצד ההתקפי, כשעלה להתקפה רגע לפני הבעיטה החופשית של ריאן מאנינג וסידר את החומה - בדרך לשער שקבע 1:1. בהחלט אירוע לא רגיל, שמשך תשומת לב גם מהתקשורת ומחבריו לקבוצה בסיום.
המגן האירי, שכבש את הבעיטה החופשית בה התערב השוער הישראלי, אמר בסיום: "אני חושב שדניאל פרץ, ולזכותו ייאמר, היה עירני בשער שלו, אז הוא יצא קדימה וסידר לי את המיקום של קייל לארין, ובזכות זה קיבלתי הסטה קטנה והכדור נכנס פנימה".
גם מאמן הקבוצה טונדה אקרט נשאל על המהלך שלא שגרתי של פרץ והחמיא בגדול: "אפילו אם הכדור נמצא במרחק 80 מטר ממנו, הוא חי כל רגע במשחק. זה באמת משנה. זה פשוט משנה איך אתה ממשיך לדחוף מאחור. מגיעה לו מחמאה גדולה. אני חושב שהייתה לו גם הצלה גדולה עבורנו לקראת הסוף. הוא נותן לנו, כקבוצה, הרבה ביטחון לקראת המשחקים הגדולים האלה".
ג'ורג' ריס-ג'וליאן, כתב ה"דיילי אקו", נתן לדניאל פרץ את הציון 7 וכתב עליו: "הוא רשם 7 הצלות, כולל עצירה דרמטית לג'ק קלארק שמנעה שער ניצחון מאוחר. כמו כן, הוא הורה לשחקני הסיינטס היכן לעמוד בחומת איפסוויץ' לקראת שער הבעיטה החופשית של מאנינג".

