"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לחבריו נמאס לנסות להעיר אותו, האלכוהול השתלט עליו"

שחקן נבחרת אנגליה ואברטון, ג'ק גריליש, תועד שיכור במסיבה בעיר מנצ'סטר, והזכיר את הסיבה שהביאה את פפ גווארדיולה לזרוק אותו ממנצ'סטר סיטי • "ככה אני במסיבות", אמר השחקן על בעיית השתייה שלו

,עודכן
0השמעה
ג'ק גריליש (מימין). הרגלים לא מקובלים. צילום: Getty Images

ג'ק גריליש, שנרכש ב-2021 על ידי מנצ'סטר סיטיתמורת 100 מיליון ליש"ט, משתקם בימים אלה מפציעה שהשביתה אותו מפעילות מאז פברואר. למרות שהוא נצפה רוב הזמן בחדר הכושר ובטיפולים, כדי להגביר את קצב ההחלמה, נראה שיש הרגל אחד מגונה שלו, שממנו אינו מצליח לברוח.

קשרה בן ה-30 של אברטון, שגמר את העונה, תועד במסיבת גג בעיר מנצ'סטר, כשהוא מטושטש ורדום, וזאת לכאורה אחרי ששוב שתה לשוכרה. "ככה אני במסיבות", העיד על עצמו השחקן אחרי שנשאל על בעיית השתייה, אבל נראה שהפעם הוא שוב הגזים עם הכמות.

"לחברים שלו נמאס לנסות להעיר אותו, האלכוהול השתלט עליו. הוא נראה מטושטש ונרדם על הכיסא", סיפרו נוכחים במסיבה, "הוא הגיע סביב 4:30 בבוקר ושעה אחרי זה נרדם". העדים הזכירו בכך את הסיבה שהביאה את פפ גווארדיולה להיפטר מגריליש במהלך העונה שעברה.

פפ גווארדיולה. לא אהב את בעיית האלכוהול של גריליש,צילום: רויטרס

גריליש, שבאברטון נראה כמי שחוזר לימיו היפים על המגרש, חלם להגיע הקיץ למונדיאל במדי נבחרת אנגליה, אך הפציעה כמובן מונעת זאת. ההשתכרות הנוכחית המתועדת עשויה גם להרחיקו בעתיד ממדי שלושת האריות. גריליש מצידו חזר ואמר במקרים קודמים: "אני לא מתחרט על כך".

בשנה שעברה, גם כן באפריל, גריליש ערך מסיבה גדולה בפאב מפורסם במערב לונדון, בה הוציא כ-6,000 ליש"ט בעיקר על משקאות חריפים. גם בחגיגות הזכייה השונות של עם סיטי בתארים, אליפויות וגביעים, הוא נתפס כשתיין המוביל מבין השחקנים."אני חי בעולם של כאב",אמר כבר ב-2023, אחרי סוף שבוע של חגיגות, שכללו טיסות בין איביזה, טורקיה ואנגליה.

מתוך Sky Sports

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר