מאמן מכבי תל אביב לשעבר, גיורגיוס דוניס, יהיה המאמן החדש של נבחרת ערב הסעודית, כך פורסם הערב (חמישי) בכלי תקשורת ערביים. המאמן היווני סיכם את כל הפרטים מול ההתאחדות לכדורגל במדינה וידריך את הנבחרת במונדיאל 2026 בארצות הברית, מקסיקו וקנדה.
לפי הדיווחים דוניס גבר על שני מועמדים נוספים כשהוא זכה להערכה גדולה במדינה בזכות העבודה שלו בקבוצת אל חליג'. כל שנותר היא ההודעה הרשמית שתכריז על דוניס כמחליפו של הצרפתי הרווה רנאר, ששילם את המחיר על היכולת החלשה במשחקי ההכנה מול מצרים וסרביה במרץ.
היווני בן ה-56 הגיע למכבי תל אביב בקיץ 2020 אחרי הפרידה מוולאדן איביץ'. הוא חתם כמאמן בעל רזומה עשיר בפנאתינייקוס ואפואל ניקוסיה, אולם נכשל לחלוטין ופוטר כבר בדצמבר. בין היתר אימן גם בא.א.ק אתונה, פאוק סלוניקי, אל הילאל, שראג'ה, אל וואחדה ואל פאתח.
לאחרונה דוניס דיבר בפודקאסט של "Betarades" - וסיפק מספר אמירות קשות נגד ישראל: "יש מציאות שהעם הפלסטיני מכיר טוב מאיתנו. זה לא עניין של לתפוס צד, כי זה נתון שמה שקורה בפלסטין זה רצח עם ולא מלחמה. זו מלחמה של צד אחד. יש עם שהוא מדוכא והוא יגיב איכשהו".
למרות הצלחה יחסית בליגה האירופית, תחת דוניס רשמה מכבי ת"א ארבעה ניצחונות בלבד ב-11 המחזורים הראשונים בליגת העל, דורגה במקום החמישי והייתה בפער של תשע נקודות מהמוליכה מכבי חיפה. על רקע המצב הקשה בליגה, פוטר דוניס מתפקידו ב-23 בדצמבר 2020.

