"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי 31 שנה: טוטנהאם מקווה להימנע מאסון ספורטיבי

הספרס ירדו בסוף השבוע מתחת לקו האדום, מקום בו לא היו מאז 1995 • המאמן החדש רוברטו דה זרבי מבטיח: "אהיה כאן גם בעונה הבאה - ניקח את הקבוצה למעלה" • האוהדים חוששים מירידה

,עודכן
0השמעה
שחקני טוטנהאם. המהפכה בדרך. צילום: AFP

הניצחון הגדול של ווסטהאם אתמול (שישי) על וולבס 0:4 העלה אותה מעל הקו האדום לראשונה זה זמן רב,ומי שירדה במקומה מתחתיו היא טוטנהאם, שנמצאת בשיאה של עונת בלהות. אוהדיה רועדים מהאפשרות שהסיפור יסתיים עם ירידה משפילה לצ'מפיונשיפ, אבל יש לקבוצתם עוד מספיק זמן לתקן.

הפעם האחרונה בה טוטנהאם ניצבה מתחת לקו האדום היתה בעונת 1994/1995, אך זה קרה בגלל עונש של הפחתת 12 נקודות שספגה עקב בעיות פיננסיות. אחרי ערעור העונש הופחת למינוס שש נקודות, אך למרות כל הצרות הספרס שרדו בפרמייר ליג.

הפעם כאמור, סכנת הירידה נראית מוחשית מאי פעם, ולמאמן החדש של הקבוצה רוברטו דה זרבי- השלישי שיעמוד על הקווים העונה - ברור שבמשחק מחר (ראשון) מול סנדרלנד, קבוצתו חייבת לנצח - ולא רק כדי לעלות זמנית ומחדש מעל הקו האדום.

רוברטו דה זרבי. מאמין בשחקנים שלו,צילום: רויטרס

"אני מבטיח לכם שאהיה מאמן טוטנהאם גם בעונה", אמר האיטלקי המסיבת העיתונאים של סוף השבוע, שעות לפני ניצחונה של ווסטהאם שהוריד את הספרס למקום ה-18. "לא משנה מה יקרה, אני אהיה כאן ויחד ניקח את טוטנהאם בחזרה למעלה, למקום בו היא ראויה להיות".

דה זרבי, שעזב את מארסיי הצרפתית כדי להציל את טוטנהאם, כבר אימן בפרמייר ליג את ברייטון במשך שנתיים מוצלחות (2022-2004), והוא המשיך לשדר אופטימיות: "יש לנו שחקנים חשובים שיודעים מה המשימה שלנו - נעשה זאת בשביל האוהדים".

שבעה מחזורים נותרו לסיום, ולוח המשחקים של טוטנהאם סביר, למרות שרק פעם אחת תפגוש בדרך קבוצה שנמצאת מתחתיה בטבלה נכון לעכשיו - סוגרת הטבלה וולבס. "אני מקווה לעזור לשחקנים ליהנות על המגרש ועם הכדור. יש להם את האופי בשביל זה", סיכם דה זרבי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוהדי טוטנהאם. חוששים מירידה לצ'מפיונשיפ,צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר