"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
באיראן מחבקים את הכדורגלניות שדרכו על דגל ישראל: "הראו אומץ גברי"
התגובות מטקס הקבלה של השחקניות במולדתן היו אלימות: "אכזבו את אויבי איראן ולא נכנעו להונאה ואיומים מצד גורמים אנטי-איראניים" • ב-BBC טוענים: לא ידוע מה מצפה להן כעת"
הכדורגלניות האיראניות חוזרות הביתה אחרי הסערה. צילום: AFP

באיראן מחבקים את הכדורגלניות שדרכו על דגל ישראל: "הראו אומץ גברי"

התגובות מטקס הקבלה של השחקניות במולדתן היו אלימות: "אכזבו את אויבי איראן ולא נכנעו להונאה ואיומים מצד גורמים אנטי-איראניים" • ב-BBC טוענים: לא ידוע מה מצפה להן כעת"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

שחקניות נבחרת הנשים של איראן בכדורגל חזרו לאיראן לאחר הסערה הגדולה, וחיכה להן טקס קבלת פנים בטהראן -שכלל דריכה על דגלי ישראל וארצות הברית.

יו"ר הפרלמנט האיראני מוחמד בע'ר גלאיבף אמר שהשחקניות והצוות שליווה אותן הן “ילדות המולדת, והעם האיראני מחבק אותן”. במהלך חזרתן, הן “אכזבו את אויבי איראן ולא נכנעו להונאה ואיומים מצד גורמים אנטי-איראניים”, הוסיף.

נשיא התאחדות הכדורגל האיראנית, מהדי טאג', ציין: “כולנו התכנסנו כאן כדי לומר כל הכבוד ולהביע את הערכתנו. למרות שהן נשים, הן הראו אומץ וכוח גברי".

הכדורגלניות האיראניות שבו לארצן - ונאלצו לדרוך על דגל ישראל //לפי סעיף 27 א'

טקס גדול יותר בהמשך

סוכנות הידיעות האיראנית "מהר" פרסמה תמונות מטקס קבלת פנים קטן בגבול, ודיווחה כי טקס גדול יותר יתקיים בכיכר ואליאסר, שם נערכו בשבועות האחרונים עצרות תומכות-ממשלה. ה-BBC דיווח כי בעוד הקהל התאסף לקבלת הפנים, “לא ידוע מה מצפה להן מעבר לגבול”, ו”כעת הן ניצבות בפני עתיד לא ברור”.

שבע שחקניות במשלחת ביקשו מקלט באוסטרליה לאחר שהחליטו שלא לשיר את ההמנון האיראני לפני משחק הפתיחה בגביע אסיה לנשים. חמש מהשחקניות, כולל הקפטן זאהרה גאנברי, חזרו בסופו של דבר לאיראן. פעילים האשימו את הרשויות האיראניות בלחץ על משפחות השחקניות, כולל זימון ההורים לחקירות, בעוד טהראן האשימה את אוסטרליה בניסיון לכפות על השחקניות לנטוש את המדינה.

שתי שחקניות נשארו באוסטרליה, ויתר השחקניות חזרו דרך מלזיה, עומאן ואיסטנבול, עד שעברו את הגבול היבשתי בטורקיה. לפני המשחקים באוסטרליה, השחקניות שתקו בעת שהמנון המדינה נוגן - צעד שהובן כפעולת התנגדות כלפי מנהיגי המדינה, אם כי במשחקים מאוחרים יותר הן שרו את ההמנון.

הכדורגלניות האיראניות חוזרות הביתה אחרי הסערה,צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו