מנור סולומון "מסיים את תוכנית השיקום" - זה המועד בו ישוב

שלושה שבועות אחרי שנפצע, התקבלו עדכונים נוספים בנודע לשחקן הכנף הישראלי • לצד דיווח שציין כי הוא עשוי לחזור למשחק הליגה הקשה מול אינטר, המנהל המקצועי של הקבוצה טען: "הוא בהחלט יחזור אחרי פגרת הנבחרות"

מנור סולומון בחימום. צילום: EPA

המשחק האחרון בו לקח מנור סולומון היה ב-26.2, אז עלה כמחליף במסגרת פלייאוף הקונפרנס ליג מול גילוניה ביאלישטוק הפולנית, אך נפצע והוחלף. הפציעה התבררה כקרע בדרגה ראשונה עד שנייה בשריר הירך הקדמי ברגל ימין, כזו שדורשת 3-5 שבועות החלמה. שלושה שבועות עברו, והיום (שני) קיבלנו עדכון נוסף.

מוקדם יותר, פורסם ב-"firenzeviola", אתר המסקר באופן שוטף את פיורנטינה, ששחקן הכנף הישראלי ממשיך בהחלמתו מהפציעה, כאשר המשחק נגד אינטר במחזור הליגה הבא בהחלט נמצא על הפרק.

"סולומון ממשיך להתאמן בנפרד בפארק ויולה (מתחם האימונים של הקבוצה), כאשר המשחק ביום ראשון הבא נגד אינטר נמצא כעת על הכוונת. התקווה של הקבוצה, כפי שדווח הבוקר על ידי טוטוספורט, היא שהישראלי יהיה זמין נגד הנראזורי, בהתחשב בכך שנוכחותו יכולה להוסיף איכות ורעננות לקבוצה", כתבו.

מנור סולומון, צילום: EPA

"יחזור אחרי הפגרה"

למרות זאת, מאוחר יותר הגיעה אמירה נוספת - ששינתה את התמונה. למרות הדיווח המקדים, המנהל המקצועי של פיורנטינה, רוברטו גורטי, שוחח עם DAZN לפני המשחק נגד קרמונזה הערב (שני, 21:45) ואמר: "סולומון מסיים את תוכנית השיקום שלו, הוא בהחלט יחזור אחרי הפגרה".

אם יחזור רק לאחר פגרת הנבחרות, מנור סולומון יחמיץ את משחק התחתית החשוב מול קרמונזה, את משחק הגומלין בשמינית גמר הקונפרנס ליג מול ראקוב ואת משחק הליגה מול אינטר. בנוסף, הוא צפוי להחמיץ את משחק הידידות של נבחרת ישראל מול גאורגיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מנור סולומון מגיע לראשונה למתחם של פיורנטינה // Fiorentina

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר