"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ניסה לזרוק בקבוק מים על הקהל: אקס מכבי חיפה במוקד
ולדימיר סטויקוביץ', ששיחק לפני עשור בישראל, נקלע לעימות עם אוהדי נובי פאזאר במהלך משחק בליגה הסרבית • לאחר מכן הוא הובל לחדר ההלבשה בליווי מאבטחים, כשהקהל קורא לעברו בכינוי גנאי
התקרית של ולדימיר סטויקוביץ'. צילום: צילום מסך

ניסה לזרוק בקבוק מים על הקהל: אקס מכבי חיפה במוקד

ולדימיר סטויקוביץ', ששיחק לפני עשור בישראל, נקלע לעימות עם אוהדי נובי פאזאר במהלך משחק בליגה הסרבית • לאחר מכן הוא הובל לחדר ההלבשה בליווי מאבטחים, כשהקהל קורא לעברו בכינוי גנאי

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ולדימיר סטויקוביץ' זכור לקהל הישראלי בעיקר מתקופתו במכבי חיפה, שם שיחק לפני עשור למשך שתי עונות, אבל גם בגיל 42 הוא ממשיך את הקריירה שלו בסרביה ולא ברורהאם מתכנן לפרוש בקרוב. היום (ראשון), הוא גם היה מעורב באירוע אלים עם קהל יריב, מה שהוביל לפינויו על ידי מאבטחים מהמגרש.

זה קשה כשקבוצתו של סטויקוביץ', צ'וקריצ'קי, התארחה אצל נובי פאזאר במשחק שנחשב לקריטי להעפלה לפלייאוף העליון בליגה הסרבית. בדקה ה-89 החל עימות על המגרש בין שחקני הקבוצות, שנרגע בצורה יחסית מהירה, אבל אז אנשי האורחת התלוננו על הקהל המארח שישב מאחורי הספסל שלהם.

ולדימיר סטויקוביץ', צילום: Fk Čukarički

הם הפנו את תשומת ליבו של השופט לכך שהם לא יכולים לשבת בספסל ואנשי אבטחה ניסו להתערב, אבל מי שניסה לקחת את העניינים לידיים הוא סטויקוביץ', שניסה להשליך בקבוק מים לעבר הקהל. אחרי ששחקניו עצרו אותו מלעשות זאת, הוא לווה בידי מאבטחים לעבר חדרי ההלבשה.

בתגובה לכך, אותם אוהדים החלו לקרוא לעבור "מוסטפא" - כינוי הגנאי שנתנו לו אוהדיהכוכב האדום בלגרד, בה גדל ושיחק במספר קדנציות, אולם לאחר מכן עבר ליריבה השנואה פרטיזן בלגרד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ולדימיר סטויקוביץ', צילום: עמי שומן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...