דניאל פרץ בדרך לחתימה על חוזה קבוע בסאות'המפטון בסיום העונה, כך מדווח בגרמניה השבוע, והיום (שישי) העיתונאי פרנק מו שפך עוד אור על הסיטואציה באתר "Bavarian football works".
"לפעמים, הדברים מסתדרים יפה למדי. אבל זה לא היה המקרה עבור שחקן באיירן מינכן, דניאל פרץ, ועבור המבורג, בהתחשב בכמה גרוע הדברים התנהלו בהשאלה. פרץ האמין שהוא יהיה השוער הפותח, והדבר הוביל לתסכול מצדו, כאשר באיירן ביטלה את ההשאלה בחלון ההעברות של ינואר והעבירה אותו לסאות'המפטון".
כזכור, לסאות'המפטון יש, לפי הדיווחים, אופציה לרכישת פרץ תמורת 8 מיליון יורו והיא מתכוונת לממש אותה. בגרמניה הסבירו: "לאחר שצירפה אותו תמורת כ-5 מיליון יורו, באיירן עשויה להיות מרוצה מההתפתחות הזו. בהתחשב באמון שלהם ביונאס אורביג כיורשו של מנואל נוייר, הצבת פרץ כמועמד למכירה אינה רעיון קשה לדמיין. אולי המבורג ופרץ לא היו התאמה טובה, אבל סאות'המפטון ופרץ נראות כרגע כזו".
בסאות'המפטון פרץ מצא מקום ונכנס במהרה לעניינים. ההגנה של הקדושים התייצבה מהרגע שהוא תפס את מקומו בין הקורות וכאמור, נראה שהמועדון כבר קיבל החלטה לגבי עתידו. באיירן לא תעמוד בדרכו של פרץ, שכן היא שואפת למכור אותו ואת אלכסנדר נובל, שני שוערים שלא נמצאים בתוכניות של המועדון.


