אנשי הצוות הרפואי של באיירן מינכן עוזרים ליונאס אורביג לרדת מהמגרש. צילום: רויטרס

המחליף של דניאל פרץ נפצע בראשו ונשלח לבית החולים: "הוא נראה המום"

השוער הצעיר, שהגיע במקומו של הישראלי, ספג פציעת ראש קשה בסיום המשחק מול אטאלנטה - ואושפז • הוא צפוי להחמיץ בין שמונה לעשרה ימים בעקבות זעזוע מח, כשסוון אולרייך נותר השוער היחיד בצל פציעתו של מנואל נוייר • בכירים במועדון שיתפו: ,הוא

מבחינת התוצאה, באיירן מינכן רשמה אתמול (שלישי) ערב מושלם כשהביסה 1:6 את אטאלנטה האיטלקית במפגש הראשון של שמינית גמר ליגת האלופות - והבטיחה כמעט באופן סופי את העפלתה לרבע הגמר. ובכל זאת, יש לה כמה סיבות לדאגה.

הסיבה הראשונה היא הפציעה של יונאס אורביג, השוער הצעיר שהגיע לבווארים על חשבונו של דניאל פרץ במטרה להיות היורש של מנואל נוייר. רגע לפני השריקה לסיום, במהלך השער המצמק של האיטלקים בדקה ה-93, אורביג נתקל בשחקן וקיבל מכה חזקה במיוחד בראשו.

המראות לאחר מכן היו מדאיגים למדי, כשאורביג נשכב על כר הדשא עם הידיים על פניו ונאלץ לקבל עזרה ותמיכה על מנת לרדת לחדר ההלבשה. ישר לאחר מכן הוא פונה לבית החולים - שם אושפז להשגחה עד היום (רביעי).

יונאס אורביג שוכב על הדשא אחרי הפציעה, צילום: AFP

מאוחר יותר, מנכ"ל המועדון יאן-כריסטיאן דריזן סיפק עדכון בנוגע למצבו: "יונאס אורביג נמצא בבית החולים ועובר בדיקות הדמיה. קיים חשד לזעזוע מוח. ההדמיה היא אמצעי זהירות במטרה לשלול מקרים חמורים יותר". המנהל הספורטיבי מקס אברל הוסיף: "הוא קצת לא בעניינים כרגע, הוא נראה המום וכמובן שיש לו כאב ראש עצום".

לפי הייקו נידר, כתב "בילד" הגמרני, ההערכות הן שהשוער הצעיר יחמיץ 8-10 ימים, ובעקבות כך יחמיץ את משחק הליגה מול באייר לברקוזן ואת משחק הגומלין מול אטאלנטה. הבעיה של באיירן מינכן גדולה יותר מכיוון שמנואל נוייר גם הוא פצוע בשריר בשוק השמטלית.

מי שיפתח בעקבות כך הוא השוער השלישי - סוון אולרייך המנוסה, שהפך לשוער השלישי בהיררכיה של באיירן מינכן עוד בתקופתו של דניאל פרץ - שעקף אותו ברוטציה והפך לשוער המחליף של נוייר. הבווארים יכולים להתנחם בכך שהם מוליכים את הליגה הגרמנית ב-11 נקודות והבטיחו כמעט סופית את ההעפלה לרבע הגמר בצ'מפיונס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...