"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
יוביל לסנסציה מול ארסנל? "דניאל פרץ מאמין ביכולתו להציג הופעה מושלמת"
השוער הישראלי, שהצטיין ושמר על רשת נקייה בשמינית הגמר מול פולהאם - הוגרל עם סאות'המפטון למפגש הכי קשה שיש ברבע הגמר • ב-"saints marching" ניתחו: "הוא ילקק את שפתיו לנוכח האפשרות להתמודד מול קבוצה כזו" • וגם: התאריך המשוער להתמודדות וההגרלה המלאה
דניאל פרץ. צילום: Getty Images

יוביל לסנסציה מול ארסנל? "דניאל פרץ מאמין ביכולתו להציג הופעה מושלמת"

השוער הישראלי, שהצטיין ושמר על רשת נקייה בשמינית הגמר מול פולהאם - הוגרל עם סאות'המפטון למפגש הכי קשה שיש ברבע הגמר • ב-"saints marching" ניתחו: "הוא ילקק את שפתיו לנוכח האפשרות להתמודד מול קבוצה כזו" • וגם: התאריך המשוער להתמודדות וההגרלה המלאה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחריההופעה האדירה שלהם ב-0:1 על פולהאם בשמינית גמר הגביע האנגלי, דניאל פרץ וסאות'המפטון גילו מי תהיה היריבה הבאה שלהם ברבע הגמר - והם קיבלו ההגרלה הכי קשה שיש: ארסנל, מוליכת הפרמייר ליג, אותה הם יארחו במשחק שצפוי להתקיים ב-4 באפריל.

השוער הישראלי, שהצטיין במשחק הרשמי הראשון שלואי פעם מול קבוצת פרמייר ליג ברבע הגמר, ייאלץ להתמודד הפעם מול השחקנים הטובים בעולם, כשתצוגה נוספת שלו עשויה להיות מקפצה אדירה לקריירה.

ב-"saints marching" ניתחו את ההתמודדות שצפויה לשוער: "פרץ כבר ילקק את שפתיו לנוכח האפשרות להתמודד מול קבוצה כמו ארסנל בסיבוב המותח הבא, שכן השחקן בן ה-25 יאמין בסיכוייו להציג עוד הופעה כמעט מושלמת ולהשיג הפתעה סנסציונית נוספת בגביע האנגלי".

דניאל פרץ חוגג עלייה לרבע גמר הגביע,צילום: AFP

ההגרלה המלאה

כאמור, הקדושים קיבלו את ההגרלה הכי קשה שיכלו לקבל, כשבמקביל צ'לסי "זכתה" בהגרלה הכי קלה כשתארח את פורט וייל מהליגה השלישית, ומנצ'סטר סיטי וליברפול ייפגשו לקרב ענק. במפגש הנוסף ווסטהאם או ברנטפורד יארחו את לידס יונייטד.

לפי אתר הסטטיסטיקה שמסקר באופן הדוק את הקדושים, דניאל פרץ רשם מול פולהאם 6 הצלות, עצר 0.88 שערים בטוחים, דייק ב-55% אחוז מהמסירות וב-26% מהכדורים הארוכים, קיבל ציון 8.6 - וכמובן שמר על רשת נקייה. אם הוא יציג את היכולת הזו גם מול התותחנים - זה עלול להסתיים בהפתעה גדולה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

התשובה המפתיעה של דניאל פרץ אחרי הניצחון של סאות'המפטון // Southampton FC

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו