"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בהשראת המלחמה: הכינוי החדש של דניאל פרץ בסאות'המפטון
השוער הישראלי הצטיין ב-0:1 הסנסציוני על פולהאם בשמינית גמר הגביע האנגלי • באתר הסטטיסטיקה הציגו את המספרים המרשימים שלו ודבקו בכינוי החדש - "כיפת ברזל" • בתקשורת האנגלית החמיאו: "הוכיח עד כמה הוא שוער אמיץ, הוא הקריב את הגוף שלו"
דניאל פרץ עוצר . צילום: רויטרס

בהשראת המלחמה: הכינוי החדש של דניאל פרץ בסאות'המפטון

השוער הישראלי הצטיין ב-0:1 הסנסציוני על פולהאם בשמינית גמר הגביע האנגלי • באתר הסטטיסטיקה הציגו את המספרים המרשימים שלו ודבקו בכינוי החדש - "כיפת ברזל" • בתקשורת האנגלית החמיאו: "הוכיח עד כמה הוא שוער אמיץ, הוא הקריב את הגוף שלו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

רק אתמול דניאל פרץ דיבר לאתר הרשמי של סאות'המפטון לקראת שמינית הגמר הגביע האנגלי,ואמר כי החלום שלו הוא להגיע לוומבלי ולסגור מעגלעם המועדון, שזכה בגביע בפעם היחידה לפני 50 שנה בדיוק.

היום (ראשון), הוא הצליח להתעלות על עצמו,להתאושש מטעות מביכה- ולשמור על רשת נקייה מול פולהאם מהפרמייר ליג בדרך ל-0:1 יוקרתישמקרב אותו משחק אחד בלבד משלב 4 האחרונות שישוחק באצטדיון המפורסם.

הקדושים התארחו בלונדון, במה שהיה המפגש הרשמי הראשון של השוער הישראלי אי פעם מול קבוצה מהליגה הבכירה באנגליה - והוא לא אכזב, או יותר נכון, אפילו הצטיין. ב-"Saints Statistics" התרשמו מאוד מהיכולת של פרץ והציגו מספר נתונים מרשימים מההתמודדות.

דניאל פרץ. יגיע לוומבלי?, צילום: Getty Images

לפי אתר הסטטיסטיקה שמסקר באופן הדוק את הקדושים, דניאל פרץ רשם מול פולהאם 6 הצלות, עצר 0.88 שערים בטוחים, דייק ב-55% אחוז מהמסירות וב-26% מהכדורים הארוכים, קיבל ציון 8.6 - וכמובן שמר על רשת נקייה.

לבסוף, הם הוסיפו מחמאה והזכירו את הכינוי החדש שנדבק לשוער הישראלי, ספק בהשראת המלחמה: "דניאל פרץ, הידוע גם כ'כיפת הברזל', היה פשוט מטורף היום עבור סאות'המפטון. איזה שדרוג מדהים הוא לעומת השוער הקודם, באזונו".

"שם את הגוף שלו"

גם בתקשורת האנגלית התלהבו מהמופע של דניאל פרץ, כשב-"dailyecho" התייחסו בעיקר לעצירה הגדולה שלו לקראת סיום המשחק: "פרץ יצא היטב, קלט הרמה לרחבה בתוספת הזמן וגרם לאוהדי סאות’המפטון להשתולל ביציעים. הוא סיפק עצירה גדולה מול ססניון".

גם ב-BBC לא חסכו במחמאות: "זה היום בו דניאל פרץ הוכיח עד כמה הוא שוער אמיץ. הוא שם את הגוף שלו איפה שצריך ואף נדרש לקבל טיפול רפואי בעקבות ההקרבה שלו. הוא הצליח לשמור על השער נקי מול שחקני ההתקפה של פולהאם, היו לו מספר עצירות שמנעו מהכדור להרעיד את הרשת שלו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דניאל פרץ עוצר את רייאן ססניון לקראת הסיום. הקריב את הגוף שלו, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...