דיווח דרמטי בספרד: בריאל מדריד שוקלים מהלך גדול על הקווים, והשם של יורגן קלופ שוב עולה כמועמד מוביל לתפקיד המאמן בעונה הבאה – על חשבון אלברו ארבלואה.
על פי דיווח של מונדו דפורטיבו, קלופ עשוי לעזוב את תפקידו הנוכחי כמנהל הכדורגל של קבוצת רד בול. הסיבה: מתיחות שנוצרה בינו לבין הנהלת החברה האוסטרית, לצד אכזבה מהמצב המקצועי של שני המועדונים הבכירים בקבוצה.
קלופ, ששמו הוזכר לא פעם כמועמד לאימון הבלאנקוס אך מעולם לא הגיע לסנטיאגו ברנבאו, חזר לאחרונה לכותרות גם אחרי פיטוריו של צ'אבי אלונסו. בזמנו הוא עצמו הכחיש אפשרות שימונה, אך כעת, כך לפי הדיווחים, הסיטואציה עשויה להשתנות באופן משמעותי.
במקביל, באוסטריה כבר מדברים על מחליף אפשרי לקלופ בדמותו של אוליבר גלסנר, המאמן הנוכחי של קריסטל פאלאס. עצם העלאת שמו מחזקת את ההערכה כי עזיבה בקיץ היא תרחיש ריאלי.
במדריד עצמה, כך נטען, התמיכה המלאה שקיבל ארבלואה לפני מספר שבועות כבר אינה מוחלטת, וההערכה היא כי המועדון יפנה למינוי מאמן חדש לקראת העונה הבאה. בתוך הרשימה, השם של קלופ בולט במיוחד - ואם אכן יסיים את דרכו ברד בול, הדלת בסנטיאגו ברנבאו עשויה להיפתח בפניו לראשונה בקריירה.
הבלאנקוס בסערה
ריאל סוערת אחרי שספגה הפסד ליגה שני ברציפות, הפעם 1:0 ביתי לחטאפה, שלא ניצחה בברנבאו מאז 2008. הפער בצמרת גדל לארבע נקודות לטובת ברצלונה, ובבלאנקוס העצבים חוגגים, כמו גם הייאוש, עם תחושה ש"הקבוצה מחוץ למירוץ האליפות", כפי שנכתב ב"אס".
מעבר להתלהבות השוככת מהמאמן אלברו ארבלואה, שספק אם יזכה לעמוד על הקווים בעונה הבאה, הביקורות החריפות נגד ריאל מגיעות קודם כל מהקהל. במחזה נדיר, האוהדים החלו לנטוש את האצטדיון כבר בדקה ה-85, כהבעת חוסר אמון בשחקנים.
שריקות הבוז הצורמות לוו בקריאות שנשמעו היטב גם בתאי הכבוד, וחלק גדול מהאוהדים קרא "תתפטר" לעברו של נשיא המועדון פלורנטינו פרס. "האוהדים מרגישים שהוא לא שולט בנעשה במועדון", פירשו ב"מארקה" את המחאה הקולנית.

