בגלל מחוות נאציות: טוטנהאם קיבלה החלטה אמיצה

הקבוצה השעתה לתקופת זמן לא מוגבלת שלושה אוהדים שביצעו מחוות אנטישמיות במשחק ליגת האלופות: "ההתנהגות הזו אינה משקפת את ערכי המועדון או רוב אוהדיו"

שחקני טוטנהאם . צילום: Getty Images

טוטנהאם הוטספר הודיעה כי שלושת האוהדים שנמצאו מבצעים תשואות נאציות במהלך משחקה מול איינטרכט פרנקפורט בליגת האלופות קיבלו הרחקה לתקופת זמן בלתי מוגבלת ממשחקי הקבוצה.

ההחלטה התקבלה לאחר חקירה משותפת עם אופ"א, המשטרה הגרמנית והמשטרה הבריטית. כזכור, גם במשחק של ריאל מדריד השבוע בליגת האלופות אוהד הצדיע במוהל יד והוצא מהסנטיאגו ברנבאו מיידית.

בנוסף, טוטנהאם קיבלה קנס של 30,000 יורו והוטל עליה עונש על תנאי של אי מכירת כרטיסים לאוהדי החוץ למשחק אירופי אחד, לתקופה של שנה. טוטנהאם קיבלה גם קנס נוסף של 2,250 יורו על השלכת חפצים במהלך המשחק.

המועדון מסר בהצהרה: "שלושת האוהדים שנמצאו מבצעים תשואות נאציות זוהו וקיבלו עונשי הרחקה בלתי מוגבלים על פי מדיניות הקנסות וההרחקות של המועדון. הקבוצה מתנגדת בכל תוקף לכל סוגי האפליה, וההתנהגות הזו אינה משקפת את ערכי המועדון או רוב אוהדיו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוהדי טוטנהאם, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר