ג'יג'י בקאלי, הבעלים של סטיאווה בוקרשט, ידוע כאחד שאומר כל מה שיש לו להגיד. כשהחתים את עופרי ארד לפני פחות מחודשיים עד 2028 למשל, הוא אמר שעשה זאת כי "רצה יהודי בקבוצה". מאז, הקשר הישראלי שיחק 75 דקות עקב פציעה שעיכבה אותו, והבעלים הביע את אי שביעות הרצון מכך.
אחרי שנקבע אתמול (ראשון) סופית כי סטיאווה תשחק רק בפלייאוף התחתון של הליגה הרומנית - בקאלי החליט לירות לכל הכיוונים, ושלח מסר ברור לקשר הישראלי שבקושי הספיק לחוות את כר הדשא במדי הקבוצה.
לפי הדיווחים בתקשורת הרומנית, הבעלים לא מרוצה בכלל מארד ומסגנון המשחק שלו - כשאתמול הוא "נכנס לרשימה השחורה". "אני יודע מי עוזב", פתח ואמר בקאלי אחרי המשחק. "האם הם עדיין חייבים לשחק? האם הם לא יודעים מי הם? אני לא רוצה להרגיז אותם עכשיו. יש בערך שלושה שחקנים, אולי אפילו ארבעה שיעזבו".
"נתתי כסף"
"אנחנו צריכים חיזוק בהתקפה ובהגנה, אני צריך גם קשר, אולי אפילו שניים", אמר ומהעביר מסר ברור נוסף לארד. "תראו, אני מביא עכשיו קשר, אבל הפעם אני בוחר אנשים שיחפשו, שמבינים כדורגל", הוסיף עקיצה כלפי מיחאי סטויקה, עליו הוטלה המשימה להביא קשר מרכזי בחורף.
"אני מביא בוודאות קשר, זה חובה - שם הפסדנו את הפלייאוף, זה המפתח. כל שחקן שיעלה ממחלקת הסקאוטינג המיוחדת שאני אבנה – אני אאשר אותו. אמרתי שאני רוצה קשר, שני קשרים, אבל אף אחד לא הביא לי. גם נתתי כסף, מישהו היה אמור להביא שחקנים והוא לא הצליח להביא אותם", סיכם בעוד ראיון בלתי נשכח - גם עבור עופרי ארד.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
