דונלד טראמפ וליונל מסי. צילום: Imagn Image, AFP

בזמן התקיפה באיראן: דונלד טראמפ יפגוש את ליונל מסי

אחד השחקנים הטובים בכל הזמנים יבקר בבית הלבן ביום חמישי הקרוב יחד עם קבוצתו, אינטר מיאמי, כדי לחגוג את הזכייה באליפות ה-MLS • בעבר הוזמן לקבל את מדליית החירות הנשיאותית, אבל לא הגיע • וגם: הניצחון הראשון של העונה

מבצע שאגת הארי, שיצא לדרכו ביום שבת בבוקר, הכניס חלקים רבים מהעולם לדריכות משמעותית. נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, מעורב רבות במתקפה ההיסטורית במטרה  להשמיד את האיום הגרעיני של איראן, אבל יכול להיות שייאלץ לקחת הפסקה קלה במהלך השבוע לטובת אדם אחר - ליונל מסי. 

לעדכונים נוספים בזמן אמת, הורידו את האפליקציה שלנו

לפי "האתלטיק", אינטר מיאמי צפויה להגיע ביום חמישי הקרוב לבית הלבן על מנת לחגוג ביחד עם הנשיא דונלד טראמפ את זכייתה בגביע ה-MLS, זאת יומיים לפני שתפגוש את תאי בריבו ו-DC יונייטד בוושינגטון הבירה.

אותו דיווח, שפורסם לפני המתקפה, לא התייחס לכך שהביקור עשוי להתבטל מסיבות כאלו ואחרות והנשיא עשוי לפגוש את הפרעוש בזמן שהצבא שלו פועל עמוק בתוך מדינת האויב. מסי הוזמן לבית הלבן עוד בינואר 2025 על מנת לקבל את מדליית החירות הנשיאותית, אבל לא היה יכול להגיע מאילוצי לו"ז.

מסי ושחקני אינטר מיאמי מניפים את צלחת אליפות ה-MLS, צילום: אי.פי

המהפך הגדול - והעקיצה

אחרי התבוסה ללוס אנג'לס FC במשחק הפתיחה, אינטר מיאמי רשמה ניצחון ראשון העונה ב-MLS כששבה מפיגור 2:0 מול אורלנדו לניצחון 2:4, כשמסי מבקיע צמד כולל בבעיטה חופשית. הוא כעת ניצב במקום הרביעי ברשימה עם 70 כאלו לאורך הקריירה (מתוך 898 שערים), כשהוא רחוק עוד 8 שערים ממרסליניו, שנמצא בפסגה עם 78. 

זה היה השער הראשון שלו ב-2026, מה שהעלה את רצף הכיבושים שלו בקריירת הבוגרים ל-22 שנה מאז שער הבכורה בברצלונה. מסי הספיק לעקוץ גם את ספסל היריבה. אחרי שרב עם כמה מאנשי אורלנדו במהלך המחצית הראשונה, אז היה בפיגור של שני שערים, חגג בתוספת הזמן את הרביעי של מיאמי וסימן לעברם בתנועת חתימה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ליונל מסי חוגג, צילום: Getty Images via AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...