"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
התשובה של דניאל פרץ הטריפה את סאות'המפטון: "הקהל בשיגעון עליו"
מאז שהישראלי הגיע לקדושים, הלך הרוח במועדון השתנה - והמחמאות בהתאם • ב"טוטאל סיינטס פוד" פרגנו: "הקבוצה מחוברת יותר מאז שהוא הגיע" • והביעו בו אמון מלא: "הוא רק הולך ומשתפר, הפך לשוער שאפשר לסמוך עליו" • וגם: מה אמר שהלהיב את הפרשנים?
צפו

התשובה של דניאל פרץ הטריפה את סאות'המפטון: "הקהל בשיגעון עליו"

מאז שהישראלי הגיע לקדושים, הלך הרוח במועדון השתנה - והמחמאות בהתאם • ב"טוטאל סיינטס פוד" פרגנו: "הקבוצה מחוברת יותר מאז שהוא הגיע" • והביעו בו אמון מלא: "הוא רק הולך ומשתפר, הפך לשוער שאפשר לסמוך עליו" • וגם: מה אמר שהלהיב את הפרשנים?

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מאז שדניאל פרץ הגיע לסאות'המפטון -הלך הרוח במועדון השתנה לגמרי. ב-8 משחקי הליגה בהם הישראלי לקח חלק, הקבוצה השיגה 5 ניצחונות, 2 תוצאות תיקו והפסד אחד בלבד - והתקרבה משמעותית למקום שמוביל לפלייאוף ההעפלה לפרמייר ליג בסיום העונה.

משחק השיא הגיע השבוע, כשסאות'המפטון הביסה 0:5 את ק.פ.ר - ופרץ שמר על רשת נקייהבפעם הרביעית מאז שהגיע. ב"טוטאל סיינטס פוד", הפודקאסט המוביל שמסקר את הקבוצה, דיברו בהרחבה על השוער החדש ולא הסתירו את ההתלהבות.

"הוא אחד השחקנים שהעלו הילוך לאחרונה. אהבתי לראות את הסרטון במדיה של הקבוצה, שם שאלו אותו מה היה השער האהוב עליו בחגיגה מול ק.פ.ר, והוא אמר: 'אף שער, הרשת הנקייה'. אנחנו רואים את סאות'הפטון מחוברת יותר מאז שהוא הגיע. אלו דברים שלא ראינו כבר שנה וחצי", התלהב הפרשן אלפי האוס.

דניאל פרץ,צילום: Southampton FC

"לא מעוניין בלנופף לקהל"

גם גלן דה לה קור, פרשן נוסף בפודקאסט, לא חסך במחמאות: "הוא לא מעוניין בלנופף לקהל, למרות שהוא מלהיב אותם, הוא רק מעוניין לשמור על רשת נקייה. היה רגע בו הוא יצא מהרחבה והרחיק בנגיחה כשסאות'הפטון הוליכה 0:5 וזה היה משעשע".

"הקהל בשיגעון עליו עכשיו. הוא רק הולך ומשתפר כי הוא משחק יותר. זה נכון שלא היה לו יותר מדי מה לעשות, אבל הוא הפך לשוער שאפשר לסמוך עליו ואפשר לצפות ממנו אפילו ליותר", סיכם.

כאמור, מאז הופעת הבכורה של דניאל פרץ בקבוצה, הקדושים צברו 17 נקודות - יותר מכל קבוצה אחרת בפרק זמן זה. ארבע הרשתות הנקיות עליהן שמר שוות למה שהשיגו גאווין בזונו ואלכס מקארתי יחד עד הגעתו של הישראלי - תחתיו ההגנה התייצבה משמעותית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דניאל פרץ,צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו