"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המחליף של דניאל פרץ פישל: "עלה לבאיירן מינכן בהפסד"
יונאס אורביג, שהגיע להיות היורש של מנואל נוייר על חשבון הישראלי, קיבל את הצ'אנס ב-11 - אך ביצע טעות גדולה • קבוצתו נכנעה 2:1 לאוגסבורג בביתה וספגה הפסד ליגה ראשון העונה לאחר 19 מחזורים • בגרמניה ביקרו: "הוא עמד במיקום לא נכון"
יונאס אורביג. הטעות שלו עלתה לקבוצה בהפסד. צילום: Getty Images

המחליף של דניאל פרץ פישל: "עלה לבאיירן מינכן בהפסד"

יונאס אורביג, שהגיע להיות היורש של מנואל נוייר על חשבון הישראלי, קיבל את הצ'אנס ב-11 - אך ביצע טעות גדולה • קבוצתו נכנעה 2:1 לאוגסבורג בביתה וספגה הפסד ליגה ראשון העונה לאחר 19 מחזורים • בגרמניה ביקרו: "הוא עמד במיקום לא נכון"

נמרוד בורודה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

עד הערב (שבת), באיירן מינכן עוד חלמה על עונה היסטורית ללא הפסד ליגה - אבל הרצף נקטע. הבווארים אירחו את אוגסבורג מתחתית הטבלה ולמרות שהיו ביתרון, ספגו 2:1 מפתיע, כשהגיבור הטרגי של הערב היה יונאס אורביג.

השוער הגרמני הצעיר, שהגיע לבאיירן מינכן כמחליפו של דניאל פרץ, פתח ב-11 על חשבונו של מנואל נוייר - והיה האשם הישיר בשער השוויון. בדקה ה-75, כשקבוצתו עדיין ביתרון, הוא ניגש בצורה לא טובה לכדור קרן ופספס אותו בדרך ל-1:1, כשבהמשך קבוצתו ספגה שער נוסף וספגה הפסד מפתיע ומאכזב.

בגרמניה, כאמור, הגיבו לטעות של אורביג שלא ניצל את הצ'אנס שקיבל בין הקורות. ב"בילד" כתבו: "הטעות של אורביג עלתה לבאיירן מינכן בהפסד. הוא החמיץ את הכדור ועמד במיקום לא נכון".

שחקני באיירן מינכן מאוכזבים, צילום: Getty Images

למרות ההפסד, המצב של באיירן מינכן בבונדסליגה עדיין מעולה. היא נמצאת במקום הראשון בפער לא קטן עם 50 נקודות ומאזן של 16 ניצחונות, שתי תוצאות תיקו וכאמור, הפסד אחד. במחזור הבא היא תארח את המבורג, עוד קבוצה שקשורה לדניאל פרץ, ותקווה להתחיל ברצף ניצחונות חדש.

המחווה של באיירן

בעניין אחר, המשחק בין באיירן מינכן לאוגסבורג נפתח בדקת דומיה והוקדש ליוזמת WeRemember# שמוביל הקונגרס היהודי העולמי (WJC) לציון יום השואה הבינלאומי שיחול השבוע, ב-27.1.

“זהו מסר חד וברור של זיכרון, אחריות ומחויבות, לזכור את הזוועות שבוצעו בתקופת המשטר הנאצי, ולהזכיר לעולם כולו: ההיסטוריה הזו לא תחזור לעולם”, אמרו יזמי האירוע המרגש.

דקת הדומייה באליאנץ ארנה, צילום: פרטי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...