בנוגע לברצלונה: המחלוקת החדשה בין קיליאן אמבפה לריאל מדריד
לקראת הקלאסיקו בגמר הסופר קופה - נוצרה אי הסכמה בין הכוכב למועדון • לפי דיווח ב"לאקיפ", הצרפתי לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים ומעדיף שלא לקחת חלק במשחק היוקרתי, בזמן שהבלאנקוס משוכנעים כי הוא יכול לשוב • וגם: הרמזים של צ'אבי אלונסו
אחד המשחקים היוקרתיים ביותר שיש לעולם הכדורגל להציע, אם לא היוקרתי שבהם, ייערך מחר (ראשון, 21:00), כשריאל מדרידוברצלונה ייפגשו לקלאסיקו לוהטבגמר הסופר קופה. לקראת המפגש, בצרפת דיווחו על מחלוקת ביןקיליאן אמבפההפצוע לריאל מדריד הנוגעת להשתתפותו.
ב"לאקיפ" הצרפתי פרסמו כי הכוכב הצרפתי, שסובל מפציעה בברך ופספס את שני המשחקים האחרונים של הבלאנקוס, מעדיף לא לקחת סיכונים מיותרים ולא לקחת חלק בקלאסיקו על התואר.
מנגד, בריאל מדריד משוכנעים כי קיליאן אמבפה מוכן לשוב למגרשים. מדובר בהחלטה משונה ביחס לכך שהכוכב הצרפתי היה אמור להיות מחוץ למגרשים למשך כשלושה שבועות, כשבפועל הוא עשוי לחזור אחרי 11 ימים בלבד.
צ'אבי אלונסו אף רמז אחרי הניצחון על אתלטיקו מדריד בחצי הגמר כי “קיליאן אמבפה ייסע מחר והמשחק מול ברצלונה יהיה שונה”. הוא הוסיף ציטוטים כמו “הוא הרבה יותר טוב”, “ההרגשה לגביו טובה”, כך שמסתמן כי במועדון בהחלט מכוונים לכך שישחק מול ברצלונה. האם ההתעקשות של החלוץ הצרפתי תעלה מדרגה בהמשך? נחכה ונראה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
