"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מוחמד סלאח שוב חוטף: "אתה מוסלמי, תכבד את הדת שלך"

הכוכב המצרי של ליברפול העלה פעם נוספת תמונה של בנותיו עם עץ כריסמס לרשתות החברתיות ואיחל חג מולד שמח - והתגובות הזועמות מהעם המוסלמי לא איחרו לבוא: "חשבתי שלא תחגוג את הפסטיבל הזה, דבר שאסור בדת שלנו"

,עודכן
0השמעה
מוחמד סלאח. צילום: AP

מאות אלפי אוהדי כדורגל ברחבי העולם חיכו לחג המולד מסיבה אחת - לראות האםמוחמד סלאח, כוכבליברפולהמוסלמי, יעלה פוסט החוגג אתחג המולד. ב-2024 הוא עשה זאת והפוסט שלו באינסטגרם גרר עשרות אלפי תגובות נאצה מצד מוסלמים ברחבי העולם, שרואים בו מודל ודמות להערצה, על כך שישב עם פיג'מת כריסמס לצד אישתו ושתי בנותיו.

הפעם הוא העלה את הפוסט בזמן שהיה עם נבחרת מצרים באליפות אפריקה ורק הבנות שלו היו בתמונה, אבל עדיין הפוסט גרר מספר רב של תגובות זועמות מצד מוסלמים ברחבי העולם שמאשימים אותו בדבר אחד - חגיגת חג נוצרי כאדם מוסלמי.

תמונת חג המולד השנתית של מוחמד סלאח,

באחת התגובות נכתב: "לא חשבתי שתחגוג את הפסטיבל הזה, שאסור בדת שלנו". אחד אחר כתב: "אתה מוסלמי. אתה צריך לכבד את הדת והתרבות שלך. תראה מה אתה מראה למיליוני אנשים". עוד אחד כתב: "אתה מוסלמי ומיליוני אנשים עוקבים אחרייך ואוהבים אותך, רובם מוסלמים צעירים שיחשבו שמה שאתה עושה הוא נורמלי וטריוויאלי, אבל זה חטא גדול שאין לו מקום באיסלאם".

לצד זאת, היו גם תגובות מקבלות כמו "העולם יהיה מקום טוב יותר אם נקבל את השוני בינינו" וגם "זה שהוא באליפות אפריקה לאומות לא אומר שאי אפשר לשתף אהבה, הומניות וכבוד". בכל מקרה, כל פעולה של סלאח בתקופה האחרונה תעורר הרבה סערות גם בגלל היכולת שלו בליברפול, אבל גם בגלל מה שהוא מייצג עבור העם המצרי והמוסלמי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מוחמד סלאח,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר