"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא רק F-35: המפגש בין דונלד טראמפ לכריסטיאנו רונאלדו
ביום שבו יורש העצר הסעודי יגיע לבית הלבן, הנשיא האמריקני יפגוש במעונו גם את הכדורגלן שמשחק במדינה המוסלמית • הפורטוגלי הביע לאחרונה את רצונו לפגוש את הנשיא, ובעבר אף שלח לו חולצה חתומה עם מסר למען השלום
דונלד טראמפ, כריסטיאנו רונאלדו. צילום: רויטרס

לא רק F-35: המפגש בין דונלד טראמפ לכריסטיאנו רונאלדו

ביום שבו יורש העצר הסעודי יגיע לבית הלבן, הנשיא האמריקני יפגוש במעונו גם את הכדורגלן שמשחק במדינה המוסלמית • הפורטוגלי הביע לאחרונה את רצונו לפגוש את הנשיא, ובעבר אף שלח לו חולצה חתומה עם מסר למען השלום

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כשכריסטיאנו רונאלדוהתראיין לפני מספר שבועות אצל העיתונאי פירס מורגן, הוא סיפר כי היה שמח לפגוש את נשיא ארצות הבריתדונלד טראמפ.ובכן, הכוכב הפורטוגלי לא היה צריך לחכות הרבה זמן, שכן לפי דיווח של כתב הבית הלבן ג'ייק טריילור, הכדורגלן בן ה-40 יתארח היום (שלישי) במעונו של הנשיא.

המפגש הזה מגיע בעיצומו של יום משמעותי לעתיד המזרח התיכון. אל הבית הלבן מתוכנן להגיע יורש העצר הסעודי, מוחמד בן סלמאן, לאחר שטראמפ אישר מכירה של מטוסי קרב מסוג F-35 לסעודים. רונאלדו כידוע משחק באל נאסר הסעודית כבר שלוש שנים, אך טריילור לא ציין באופן מפורש האם ביקורו של רונאלדו קשור בזה של בן סלמאן.

כריסטיאנו רונאלדו חוגג, צילום: רויטרס

לרונאלדו היו כעת מספר ימים פנויים, לאחר שבחמישי הורחק לראשונה בקריירה במשחק של נבחרת פורטוגל כשהפסידה 2:0 לאירלנד. בשל כך הוא פספס את משחק העלייה של הסלסאו למונדיאל 2026 (שייערך בין היתר בארצות הברית) שהסתיים ב-1:9 על ארמניה, ו"זכה" לעוד כמה ימי מנוחה לפני שהליגות חוזרות.

בחודש יוני האחרון הוענקה לטראמפ חולצה חתומה של רונאלדובמהלך פסגת G7, בה נכתב: "לנשיא דונלד ג'יי טראמפ - משחקים למען השלום". בראיון למורגן אמר הכוכב על הנשיא: "אני מקווה לפגוש אותו יום אחד, כי הוא בן אדם שאני אוהב. הוא יכול לגרום לדברים לקרות ואני אוהב אנשים כאלה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...