מנור סולומון בהחלט יכול להיות מאוכזב ממעמדו בוויאריאל עד כה. שחקן הכנף הישראלי, שבישל וכבש בשתי ההופעות הראשונות שלו במדי "הצוללת הצהובה" - סובל ממיעוט דקות, יש שיגידו שלא מוצדק, והדיבורים סביב חזרה לטוטנהאם ומעבר לקבוצות אחרות כבר קיימים.
אם זה לא מספיק, יכול להיות שיש עוד סיבה שתקרב את מנור סולומון בחזרה לתרנגולים - והיא בכלל לא קשורה אליו. רנדל קולו מואני, שחקן ההתקפה הצרפתי שחתם בטוטנהאם ביום האחרון של חלון ההעברות, שבר את הלסת בהתמודדות מול מנצ'סטר יונייטד - ועשוי להיעדר לשישה עד שמונה שבועות, כשבמקרה של ניתוח הוא אף יחמיץ למספר חודשים.
בעוד פחות מחודשיים נפתח חלון ההעברות של ינואר, והכוכב הישראלי, שיוכל לחזור לטוטנהאם, עלול למצוא את עצמו במצב שצריכים אותו כגיבוי במקרה וקולו מואני לא מתאושש כמו שצריך.
בכל מקרה, חשוב לציין כי למועדון הענק לא חסרים שחקנים שיכולים למלא את עמדת שחקן הכנף השמאלי, מכיוון שגם צ'אבי סימונס, רישארליסון, ווילסון אודוברט ומאטיס טל יכולים לשחק על אותה המשבצת.
כעת, טוטנהאם תצטרך להחליט האם היא רוצה להסיר את רנדל קולו מואני מסגל הקבוצה לליגת האלופות - כשהאופציה העיקרית להחליפו היא האיטיס טל, שכבש במשחק הליגה האחרון. חוקי אופ"א העונה קובעים שמועדונים יכולים להחליף שחקן בסגל ליגת האלופות שסובל מ"פציעה ארוכת טווח", אבל הוא יוכל לחזור רק אחרי 60 יום, גם אם יתאושש מפציעתו מוקדם יותר.


