כשחושבים על ברצלונה של 2014/15, אין ספק שהדבר הראשון שעולה בראש הוא שלישיית ה-MSN המהפנטת, שכללה את ליונל מסי, לואיס סוארס וניימאר - והובילה בסופו של דבר לטרבל היסטורי.
לפי דיווח של "Sky Sports" שאושר גם על ידי "MARCA" הספרדי, בהחלט יש סיכוי שבקרוב נראה את השלושה משחקים יחד שוב - והפעם באינטר מיאמי של דיוויד בקהאם, כשהוורודים רוצים להנחית את ניימאר בארה"ב.
על פי אותו דיווח, ישנה עוד לא מעט עבודה על מנת שהמהלך אכן יצא לפועל, אף על פי ששמו של ניימאר עלה על שולחן הדיונים, בעיקר מכיוון שחוזהו בסנטוס הברזילאית עומד להסתיים והוא יהפוך לשחקן חופשי - במקרה כזה, לא מופרך שהוא ישמח להתאחד עם חבריו בעבר.
טרם נפתח מו"מ רשמי בין אינטר מיאמי לכוכב הברזילאי, אבל בקבוצה מעוניינים להמשיך ולהתחזק בשחקנים בעלי שם גדול בעולם. אחרי הפרישות של סרחיו בוסקטס וג'ורדי אלבה - כלל האפשרויות ייבחנו בתקופה הקרובה. עסקה שכזו עשויה לייצר השפעה תקשורתית עצומה על אינטר מיאמי ועל ה-MLS ככלל.
השלישיה ההיסטורית הייתה פשוט מדהימה במבחן העין, אבל גם ברמת המספרים. ה-MSN כבשו יחד 364 שערים וסיפקו 173 בישולים במהלך תקופתם בקטלוניה בדרך לעונה היסטורית שרבים כבר הכתירו כגדולה בהיסטוריה.


