"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זו טרגדיה": באיטליה איבדו תקווה שיעלו שוב למונדיאל
המאמן האגדי פאביו קאפלו התראיין ל-VG הנורבגי וטען כי אין לנבחרת האיטלקית סיכוי לסיים במקום הראשון בטבלה: "זה לא נראה טוב עבורנו, מקווים לנצח את אסטוניה וישראל כדי להתקרב לפלייאוף" • העיתונאי פרנצ'סקו לטיציה: "ילדים בני 10-15 לא ראו את איטליה במונדיאל"
שחקני נבחרת איטליה. צילום: AFP

"זו טרגדיה": באיטליה איבדו תקווה שיעלו שוב למונדיאל

המאמן האגדי פאביו קאפלו התראיין ל-VG הנורבגי וטען כי אין לנבחרת האיטלקית סיכוי לסיים במקום הראשון בטבלה: "זה לא נראה טוב עבורנו, מקווים לנצח את אסטוניה וישראל כדי להתקרב לפלייאוף" • העיתונאי פרנצ'סקו לטיציה: "ילדים בני 10-15 לא ראו את איטליה במונדיאל"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

התקשורת הנורבגית ממשיכה לעסוק בעלייה הקרבה של הנבחרת המקומית למונדיאל וקטיעת בצורת של 26 שנה ללא העפלה לטורניר גדול, אבל העיניים שלהם מופנות גם לנבחרת איטליה. האזורי יתארחו בטאלין אצל אסטוניה בידיעה שניצחון יעזור לה מאוד במאבק על המקום השני בטבלה, במיוחד לקראת המשחק הקרוב עם ישראל בשלישי.

באתר VG הנורבגי בדקו עם אנשי הכדורגל האיטלקיים את דעתם ועמדתם בנוגע להמשך משחקי המוקדמות והעפלה אפשרית למונדיאל, אבל אלו פסימיים. פאביו קאפלו, המאמן האגדי, אמר: "כרגע זה לא נראה טוב עבורינו. הפרש השערים נראה בלתי אפשרי בעיניי. כרגע אנחנו מקווים לנצח את המשחקים הקרובים ולהבטיח מקום בפלייאוף, לכן המשחקים עם אסטוניה וישראל חשובים מאוד".

פאביו קאפלו, צילום: רויטרס

העיתונאי פרנצ'סקו לטיציה היה יותר נחרץ: "זו טרגדיה. ילדים בני 10-15 לא ראו אף פעם את איטליה במונדיאל. זה מוזר לחלוטין. בשנות ה-90 וה-2000 אהבנו כדורגל כי ראינו את הנבחרת מגיעה להישגים והייתה ליגה טובה. עכשיו שניהם לא קורים. זו תקופה קשה ומוזרה. הלם מההפסד לנורבגיה? היה, אבל ברגע שהפסדנו למקדוניה הצפונית במוקדמות מונדיאל 2022, הבנו שאפשר להפסיד לכל אחת".

אריגו סאקי, שאימן את האזורי במונדיאל 94, כתב ב"גאזטה דלו ספורט": "פעם, בשנות ה-70 וה-80, אם היינו רואים נבחרות כמו נורבגיה וישראל בבית שלנו, היינו אומרים שנעבור ובשליטה מוחלטת. למה מי הן? היום דברים השתנו. נורבגיה הפכה לנבחרת מובילה עם אחד החלוצים הטובים בעולם".

ארלינג האלנד, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...