"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זו ברצלונה הגרועה ביותר תחת האנזי פליק, אין לה סיכוי בברנבאו"
בקטלוניה לא ריחמו על האלופה לאחר התבוסה 4:1 לסביליה, שהורידה אותה מהמקום הראשון בטבלה, כשבסוף החודש מחכה המוליכה ריאל מדריד לקלאסיקו הגדול: "גם נגד פ.ס.ז' היא לא שיחקה כדורגל, יש לפליק הרבה עבודה לקראת סוף חודש קריטי"
רוברט לבנדובסקי תופס את הראש אחרי החמצת הפנדל. צילום: EPA

"זו ברצלונה הגרועה ביותר תחת האנזי פליק, אין לה סיכוי בברנבאו"

בקטלוניה לא ריחמו על האלופה לאחר התבוסה 4:1 לסביליה, שהורידה אותה מהמקום הראשון בטבלה, כשבסוף החודש מחכה המוליכה ריאל מדריד לקלאסיקו הגדול: "גם נגד פ.ס.ז' היא לא שיחקה כדורגל, יש לפליק הרבה עבודה לקראת סוף חודש קריטי"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הכותרות באתרי הספורט בספרד התעסקו הבוקר, באופן לא מפתיע,בהפסד 4:1 של ברצלונה לסביליהשקרה במסגרת המחזור השמיני של הליגה הספרדית. בעקבות ההפסד הזה, והפסדה של קריסטל פאלאס באנגליה, היחידה שנותרה ללא הפסדים בחמש הליגות הבכירות עם היציאה לפגרת הנבחרות של חודש אוקטובר היא באיירן מינכן, שמוליכה בגאון את טבלת הבונדסליגה.

"סביליה רקדה עלברצלונה" נכתב בכותרת הראשית של עיתון ה-AS הבוקר, שם הוסיפו: "סביליה טרפה את ברצלונה, משחק חד צדדי אליו פליק וחניכיו לא הגיעו לרגע". ב'ספורט' הקטלאני בחרו דווקא לבקר עם הכותרת "אין תירוצים" ובמונדו דפורטיבו כתבו בפשטות: "מהפכה".

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

זהו ההפסד השני ברציפות של ברצלונה אחרי ה-2:1 לפ.ס.ז' בבית בליגת האלופות, כשגם במשחק ההוא וגם במשחק הנוכחי היא ספגה לפחות שער אחד בדקות הסיום והחמיצה הזדמנויות לבצע מהפך או להוביל לשוויון. רוברט לבנדובסקי החמיץ פנדל ברשלנות במחצית השנייה, מה שלווה כמה דקות לאחר מכן בפספוס גדול של רוני ברדג'י המחליף.

רשימת הפצועים של בארסה ארוכה מאוד ועם הסגל הקצר שלה, כל חיסור הוא משמעותי. נוסף על גאבי, שייעדר בחודשים הקרובים, גם לאמין ימאל וראפיניה נפצעו בשבוע החולף, אבל הם אמורים לחזור עד לקלאסיקו ב-26.10. בנוסף אליהם, גם השוערים ז'ואן גרסיה ומארק אנדראה טר שטגן לא כשירים וגם פרמין לופס נפצע לתקופה ארוכה. לקראת הסיום אמש (ראשון), גם מרכוס רשפורד נפצע ולא ברור לכמה זמן ייעדר.

פראן טורס מתוסכל על הדשא, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"בלי הפצועים, לברצלונה אין סיכוי בברנבאו" קבעו ב"מונדו דפורטיבו" כהכנה לקראת המשחק הגדול עם ריאל מדריד בסוף החודש, "סביליה הוכיחה שזו בארסה הגרועה ביותר מאז שפליק הגיע. נגדה ונגד פ.ס.ז' היא לא שיחקה כדורגל, כשגם בניצחונות על ריאל סוסיאדד ואוביידו היא לא הבריקה. הפגרה באה בזמן הכי טוב שיש לפליק - לו מחכה הרבה עבודה לקראת סוף חודש קריטי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...