"זו ברצלונה הגרועה ביותר תחת האנזי פליק, אין לה סיכוי בברנבאו"

בקטלוניה לא ריחמו על האלופה לאחר התבוסה 4:1 לסביליה, שהורידה אותה מהמקום הראשון בטבלה, כשבסוף החודש מחכה המוליכה ריאל מדריד לקלאסיקו הגדול: "גם נגד פ.ס.ז' היא לא שיחקה כדורגל, יש לפליק הרבה עבודה לקראת סוף חודש קריטי"

רוברט לבנדובסקי תופס את הראש אחרי החמצת הפנדל. צילום: EPA

הכותרות באתרי הספורט בספרד התעסקו הבוקר, באופן לא מפתיע, בהפסד 4:1 של ברצלונה לסביליה שקרה במסגרת המחזור השמיני של הליגה הספרדית. בעקבות ההפסד הזה, והפסדה של קריסטל פאלאס באנגליה, היחידה שנותרה ללא הפסדים בחמש הליגות הבכירות עם היציאה לפגרת הנבחרות של חודש אוקטובר היא באיירן מינכן, שמוליכה בגאון את טבלת הבונדסליגה. 

"סביליה רקדה על ברצלונה" נכתב בכותרת הראשית של עיתון ה-AS הבוקר, שם הוסיפו: "סביליה טרפה את ברצלונה, משחק חד צדדי אליו פליק וחניכיו לא הגיעו לרגע". ב'ספורט' הקטלאני בחרו דווקא לבקר עם הכותרת "אין תירוצים" ובמונדו דפורטיבו כתבו בפשטות: "מהפכה".

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

הולך בדרכו של ניימאר? לאמין ימאל מתחיל לעורר דאגה אצל אוהדי הכדורגל

זהו ההפסד השני ברציפות של ברצלונה אחרי ה-2:1 לפ.ס.ז' בבית בליגת האלופות, כשגם במשחק ההוא וגם במשחק הנוכחי היא ספגה לפחות שער אחד בדקות הסיום והחמיצה הזדמנויות לבצע מהפך או להוביל לשוויון. רוברט לבנדובסקי החמיץ פנדל ברשלנות במחצית השנייה, מה שלווה כמה דקות לאחר מכן בפספוס גדול של רוני ברדג'י המחליף. 

רשימת הפצועים של בארסה ארוכה מאוד ועם הסגל הקצר שלה, כל חיסור הוא משמעותי. נוסף על גאבי, שייעדר בחודשים הקרובים, גם לאמין ימאל וראפיניה נפצעו בשבוע החולף, אבל הם אמורים לחזור עד לקלאסיקו ב-26.10. בנוסף אליהם, גם השוערים ז'ואן גרסיה ומארק אנדראה טר שטגן לא כשירים וגם פרמין לופס נפצע לתקופה ארוכה. לקראת הסיום אמש (ראשון), גם מרכוס רשפורד נפצע ולא ברור לכמה זמן ייעדר.

פראן טורס מתוסכל על הדשא, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"בלי הפצועים, לברצלונה אין סיכוי בברנבאו" קבעו ב"מונדו דפורטיבו" כהכנה לקראת המשחק הגדול עם ריאל מדריד בסוף החודש, "סביליה הוכיחה שזו בארסה הגרועה ביותר מאז שפליק הגיע. נגדה ונגד פ.ס.ז' היא לא שיחקה כדורגל, כשגם בניצחונות על ריאל סוסיאדד ואוביידו היא לא הבריקה. הפגרה באה בזמן הכי טוב שיש לפליק - לו מחכה הרבה עבודה לקראת סוף חודש קריטי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר