"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

באירופה כבר מפרגנים: "מכבי תל אביב קבוצה מאומנת היטב"

ביוון התרשמו מה-0:0 מול פאוק סלוניקי: "מרווחים נכונים, עמידה אחידה ומשחק מהיר - המחצית הראשונה הלכה בבירור לכיוון הישראלי" • בסרביה ציינו: "רועי משפתי הגיבור האמיתי והציל את ז'רקו לאזטיץ', כריסטיאן בליץ' משחק ברמה מעוררת קנאה" • בקרואטיה, משם תגיע היריבה הבאה, רשמו: "משחק חוץ לא נעים, אף אחת מהקבוצות לא הצטיינה"

,עודכן
0השמעה
דור פרץ ושחקני מכבי תל אביב. צילום: AP

מכבי תל אביב פתחה אתמול (רביעי) את הקמפיין בליגה האירופית עם0:0 בחוץ מול פאוק סלוניקי. אלופת ישראל אף הייתה יכולה לחוש מעט החמצה כשדור פרץ וקרווין אנדרדה קיבלו הזדמנויות קורצות, אולם מנגד נזקקה להתעלות של רועי משפתי בדקות הסיום. במחזור הבא הצהובים יארחו בבאצ'קה טופולה את דינמו זאגרב.

"פאוק התמודדה מול קבוצה מאומנת היטב, מכבי שמרה על מרווחים נכונים, העמידה שלה הייתה אחידה, השחקנים שלה שיחקו מהר ונכון וכל החבילה הזו אפשרה לה ליצור מצבים מסוכנים", התרשמו ב"ספורט 24" היווני. "המחצית הראשונה הלכה באופן ברור לכיוון הישראלי, המשחק היה מטורף וייז'י פאבלנקה הציל באחד על אחד".

עם זאת, המחצית השנייה ובמיוחד בחלק האחרון שלה היו בשליטת היוונים: "פאוק לחצה היטב, חטפה כדורים, הוציאה את ההגנה של מכבי מאיזון ו'נגעה' בשער עם שתי הזדמנויות שלפחות אחת מהן הייתה חייבת להיכנס. מצד שני, אי אפשר להתעלם מהשוער (רועי משפתי), זו לא הייתה רק החמצה, יש שני צדדים בכדורגל".

רועי משפתי. הצלות קריטיות,צילום: רויטרס

ב-"SDNA" הוסיפו: "פאוק לא הייתה רעה, אבל היא הייתה יכולה להסתבך אלמלא היה לה את פאבלנקה. המחצית הראשונה הייתה נאיבית, הישראלים הגיעו למצבים והצ'כי התעלה. במחצית השנייה פאוק הייתה עדיפה ושלטה, אבל שחקנים שבדרך כלל מבקיעים כמות דו ספרתית של שערים לא הצליחו למצוא את הרשת".

ב"ספורטסקה" הסרבי, שם עוקבים אחרי המאמן ז'רקו לאזטיץ' והקשר כריסטיאן בליץ', כתבו: "משפתי הציל את לאזטיץ' ובליץ' שיחק ברמה מעוררת קנאה בקישור של מכבי. לפאוק היה את הסיכוי הגבוה יותר לנצח, אבל משפתי הציל בצורה מופתית והפך לגיבור אמיתי כשמנע שערים של 100%".

המטרה הבאה: דינמו זאגרב

מכבי ת"א תחזור כעת לליגת העל, בה היא מושלמת בינתיים, ותתארח אצל בני סכנין לפני שתצא לסרביה ותפגוש את דינמו זאגרב. הקרואטים רשמו ניצחון 1:3 מרשים מאוד על פנרבחצ'ה וב"ספורטנט" המקומי התייחסו לצהובים: "מכבי התמודדה במשחק חוץ לא נעים נגד פאוק, משחק בו אף אחת מהקבוצות לא הצטיינה במיוחד".

ז'רקו לאזטיץ',צילום: EPA

מאמן דינמו זאגרב, מריו קובאצ'ביץ', אמר: "אני שמח על הניצחון אבל לא 'נמריא', יש לנו עוד משחק אירופי בעוד כשבוע. אני לא פוחד מכלום, יודע מה הקבוצה שווה". הוא העדיף להתמקד במשחק הליגה הקרוב מול סלאבן בלופו והודה: "אנחנו יודעים שהליגה היא הדבר הכי חשוב עבורנו". בעונה שעברה הקבוצה איבדה את האליפות לרייקה.

קרווין אנדרה נעצר אצל ייז'י פאבלנקה. המטרה הבאה: דינמו זאגרב,צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

חבר הפרלמנט הבריטי קורא לבטל את המשחק מול מכבי תל אביב // חשבון ה-X של Ayoub Khan MP

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר