"אירוני שככה הוא חוגג": צפו בהתפרצות של ליונל מסי לאחר ניצחון אינטר מיאמי

הפרעוש שוב הצטיין, הפעם בניצחון קבוצתו על אטלס במסגרת גביע הליגות האמריקאיות, ולאחר שריקת הסיום התפרץ לעבר שחקן היריבה, מה שעורר תגובות ברשתות וגם את המאמן המפסיד

מסי. לא רגוע. צילום: AFP

כשליונל מסי זכה לפני כשנתיים וחצי עם נבחרת ארגנטינה במונדיאל והוריד מעל כתפיו עול של שנים, נדמה היה שהוא יוריד רגל מהדוושה ובעיקר ייהנה, אבל מסתבר שהפרעוש ששואף לשחק בעוד מונדיאל, בקיץ הבא, עדיין שומר על התשוקה למקצוע ובטח שלניצחונות.

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

הלילה (בין רביעי לחמישי) יצא לדרך טורניר גביע הליגות בארצות הברית, כאשר במשחק המרכזי אינטר מיאמי ניצחה 1:2 את אטלס המקסיקנית בסיומה של דרמה גדולה ושער ניצחון עמוק בתוספת הזמן. מיאמי הציגה את הרכש החדש רודרידגו דה פול שרשם 90 דקות, כשמסי מבשל פעמיים כולל את שער הניצחון בדקה ה-96 למרסלו וויגאנט.

את הכותרות מסי דווקא תפס לא בגלל הבישולים שלו אלא לאחר שיצר מהומה בשריקת הסיום. הכוכב הארגנטינאי חגג את שער הניצחון ממש מול פניו של שחקן אטלס קוקרו. לאחר מכן תפס שחקן אחר של אטלס בצוואר והחלה מהומה על כר הדשא. יאסין טשוקו, מאבטחו האישי של מסי, פרץ לכר הדשא - ודחף את שחקני אטלס שנמצאו על המגרש, כדי למנוע מהם להתקרב למסי.

מסי חוגג עם החברים בסיום המשחק, צילום: AFP

גונזאלו פינדה מאמן אטלס, אמר לאחר המשחק: "הופתעתי מהחגיגה של מסי אחרי הניצחון נגדנו... זה מראה את החשיבות של המשחק עבורו, למרות כל מה שהשיג בקריירה שלו, זה קצת אירוני".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם ברשתות החברתיות התייחסו ללהט של מסי. "מי שחשב שמסי מגיע לארה"ב כדי ליהנות בחופים של מיאמי, מבין שזו לא המציאות", צייץ גולש ברשת X, כשאדם נוסף לעג למסי וכתב: "תראו את 'השחקן הכי גדול אי פעם' חוגג בטירוף לאחר שניצח כמה עובדי שכר מינימום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר