פ.ס.וו איינדהובן הובילה בתקופה האחרונה את המרוץ אחר דניאל פרץ, וכעת נדמה שהשוער הישראלי אכן ישחק בעונה הקרובה באלופת הולנד. כתב "סקיי" גרמניה פלוריאן פלטנברג דיווח הערב (שלישי) כי פרץ במגעים מתקדמים עם הקבוצה, והוא יושאל אליה מבאיירן מינכן.
מתווה ההעברה של השוער מגרמניה להולנד כולל אופציית רכישה בסיום העונה. מלכתחילה היה די ברור שפרץ לא יהיה בבאיירן בעונה הבאה, כאשר אלופת גרמניה רצתה להשאיל אותו או למכור עם אופציית רכישה בחזרה - ולא למכור אותו בלי אופציה שכזו. יש לציין כי לפי הדיווח לא נאמר האם באיירן תחזיק באופציית רכישה בחזרה, אם פ.ס.וו אכן תרכוש את פרץ בקיץ הבא.
אמנם לפי הדיווח עוד נותרו פרטים אחרונים לסגירה, אך נדמה שאפשר כבר לברך. פ.ס.וו תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות בזכות הזכייה באליפות הולנד, אחרי שבעונה החולפת הגיעה לשמינית הגמר אחרי ניצחון על יובנטוס והודחה בידי ארסנל.
שוער פ.ס.וו בעונה החופת, וולטר בניטס, עזב הקיץ עם הפיכתו לשחקן חופשי ולפי דיווחים במולדתו ארגנטינה הוא מתקרב למעבר לפרמייר ליג. מאמן הקבוצה הוא פטר בוס, שאימן את מכבי תל אביב במחצית השנייה של עונת 2015/16.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🚨🔄 Daniel #Peretz is in advanced talks with PSV Eindhoven.
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) June 3, 2025
The deal concerns a loan with an option to buy. Peretz is keen on the move. A few details still need to be finalised.
Loaning or selling Peretz with a buy-back option was FC Bayern’s clear plan.@SkySportDE 🇮🇱 pic.twitter.com/8xr19sar2e

