"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צ'אבי אלונסו דרש: התפתחות סביב עתידו של לוקה מודריץ' בריאל מדריד

המאמן המיועד של הבלאנקוס ביקש מהמועדון להאריך את חוזהו של הקרואטי, שיחגוג 40 בתחילת העונה הבאה • מעמדו של הקשר דעך, אך הספרדי שעוד הספיק לשחק איתו מאמין שניסיונו ומנהיגותו יהיו משמעותיים

,עודכן
0השמעה
לוקה מודריץ' וקיליאן אמבפה. צילום: רויטרס

אמנם עוד לא יצאה הודעה רשמית על כך, אבל לכולם ברורשריאל מדרידנמצאת בפתחו של עידן חדש - עידן צ'אבי אלונסו. קשר העבר של הבלאנקוס נפרד אתמול (שבת) מבאייר לברקוזן עם סיום העונה בליגה הגרמנית, וכבר בשבוע הבא הוא צפוי להחליף את קרלו אנצ'לוטי שכבר חתם בנבחרת ברזיל.

הקדנציה של אלונסו תחל מיידית והבכורה הרשמית שלו תהיה כבר בחודש הבא במסגרת גביע העולם למועדונים. דין האוסן הצטרף באופן רשמי וטרנט אלכסנדר ארנולד יחבור אליו בקרוב, אך ההנחה היא שמספר שחקנים מהסגל הנוכחי ימצאו את עצמם בקבוצות חדשות בעונה הבאה.

קיליאן אמבפה פוגש את בובת השעווה שלו / רויטרס

אחד מהשחקנים שהוזכרו כמועמדים לעזוב הוא לוקה מודריץ'. הקרואטי שיחגוג יום הולדת 40 בספטמבר התנדנד, והאפשרות שיעזוב אחרי 13 שנים בקבוצה הייתה ממשית. עם זאת, לפי דיווח ב"רדיו מארקה", אלונסו ביקש באופן מפורש שריאל תשאיר אותו בחוזה חדש.

הקשר אמנם איבד את המקום בהרכב בשנתיים האחרונות, אבל עדיין נחשב לדמות משמעותית בסגל. אלונסו מאמין שהניסיון והמנהיגות שלו בחדר ההלבשה יהיו חשובים, ועל כן הוא רוצה בהישארותו. השניים הספיקו לשחק ביחד שנתיים בריאל מדריד, בין הגעתו של הקרואטי ב-2012 לעזיבתו של הספרדי לבאיירן מינכן ב-2014.

🚨 BREAKING: Xabi Alonso has requested that Real Madrid RENEW Luka Modric!

He is now set to STAY!@RadioMARCApic.twitter.com/EiIP03byuB

— Madrid Zone (@theMadridZone)May 18, 2025

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר